Hej världen!

“Hej världen!”

Jag valde att behålla den satta rubriken på det här första inlägget jag skriver. Den passar bra, för det är exakt så jag känner just nu.

Jag vill springa ut och skrika “Hej världen!” och tala om att jag finns. Jag finns här i en av Dalarnas många gamla trollskogar. Trollskogen jämte mitt hus är dessutom skyddad och får inte avverkas. Så den kommer att stå kvar så länge stormarna fäller de flera hundra år gamla träden. I den skogen går varg, räv, älg, rådjur, lo och något med väldigt små flinka tassar.

Och, bredvid den skogen står ett, stort rött hus som är 100 år gammalt. I det här huset har familjer bott när bruket var igång och sedan har det varit andlig verksamhet här i olika former. Här har jag mina kurser, här skriver jag mina böcker och här tar jag emot mina kunder.

Jag kallas för Sothäxan av mina vänner och häxsystrar, dels för att jag älskar att elda och ofta är sotig, men också för att sotet symboliserar den transformationen som jag ofta skapar i mina elever och klienter. Jag älskar dessutom nyanser i livet. Livet är inte svart och vitt och med Sot kan du skapa en perfekt gråskala. Flera frekvenser och vibrationer, där allt i skapelsen finns.

Så, här är jag nu, Sothäxan i Byvalla 🙂

Tack för att du läste <3

One thought on “Hej världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *