Att välja väg

0

Att välja väg

Att fatta beslut, att göra val är en rättighet vi har. Det är också en skyldighet vi har. Vi bör välja det som gynnar oss, som bär oss framåt på Livets Stig. Alltför ofta väljer vi dock det som gynnar andra. Det ligger i vår goda, helande natur. Jag har gjort det, många långa år.

Till slut när, orken tog slut, så mötte jag min andliga mentor Mother Pinetree. Jag brukar säga att hon, denna sällsamt visa kvinna från 2000fKr, har räddat mitt liv. Hon gav mig kunskap, kraft och framför allt mod att förändra mitt sätt att leva. Att bli den jag är och vill vara.

Dagarna som tidigare fylldes av att hinna med och tillgodose andras välbefinnande har nu förändrats till ett liv med helhet, mening och glädje. Motgångar hör livet till, de blir jag nog aldrig utan, men de tar inte kraft av mig längre. När min utbrändhet kommer på tal brukar jag säga “jag vill inte tillbaka, det var inget liv”.

För mig var det enkelt att börja skifta min energi och mitt liv till det Mother Pinetree förmedlade till mig. Ett enkelt liv, med enkla värderingar där all andlighet går att sammanfoga med varandet – i varje andetag. Jag var trött på ett ytligt liv, med många möten utan mening. Jag ville fylla mig själv med kraft, så att jag bättre kunde vägleda andra. Och här står jag nu, mitt i min väg i livet och njuter av varje andetag.

Att jobba ceremoniellt är att föra in Anden i det du gör, sa Mother Pinetree till mig, och det är det jag gör varje dag. Jag förvaltar ett arv från min förmödrar och jag lever som jag lär. Det finns en skön känsla i det, en känsla som fyller mina andetag med mening.

Försök varje dag att ge dig själv en gåva i form av att göra något som ger dig mening. Hur litet det än må vara, så gör det för din skull. Forma det till en vana och låt den vanan sakta växa, så att den fyller hela ditt väsen.

Du kan hela dig själv, sa Mother Pinetree till mig, och nu säger jag det till dig.

Ha en fin dag <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke