Alla Hjärtans Dag

En dag som denna skriver alla om kärlek, kärlek och kärlek. Jag bjuder på ett kapitel ur min bok, Mother Pinetrees Visdom, som handlar om det brustna hjärtat som läker och bär visdom. För hur det än är, så är kärleken bland det vackraste som finns i våra liv, men det har också en baksida ibland. Hur kan du nyttja den baksidan till att älska dig själv och framför allt, älska igen…

En underbar Alla Hjärtans Dag önskar jag er alla <3

 

“Ett brustet Hjärta är en erfarenhet alla som vandrar på denna Jord delar. På något vis, någon gång, kommer ditt hjärta att brista. Det är inte ett misslyckande; det är i själva verket en viktig del i helandet och att växa till en person med visdom. Berättelsen om Trädet av Brustna Hjärtan förklarar det mycket bra:

Om du tänker på det: Ett brustet hjärta är aldrig bortkastat. När det är i perfekt form är det tryggt välnärt och fritt. Utstrålar glädje och förnöjsamhet för alla att se. När det är nyttjat och brutet, virvlar det ner mot marken. Det skapar vibrationer genom universum. Skapar heliga vibrationer som rör alla hjärtan. Den rörelsen och känslan är en Gudomlig energi, även om tårar skapas så skapas även Helande. Liv. Lärdomar. Visdom. Många stora ting. Så, aldrig är ett Brustet Hjärta bortkastat. Tonerna och vibrationerna som det sprider är Gudomliga, hur många poeter skulle inte ha varit tysta om deras hjärtan aldrig brustit? Ett Brustet Hjärta är heligt för kropp, sinne och själ. Brustet på marken börjar det leta efter sina saknade bitar. En ny era startar. En era för Hjärtat. E 65 Detta är vad vi önskar att ditt hjärta hör och förstår: vad än du gör, tron kommer leda dig rätt, detta har du hört förut. Du har ett starkt och rent hjärta, fullt av energi. Fullt av allt det som en själ behöver bära genom livet. Alla vindlingar, steg bakåt och snubblande i allt vad som skett är inte för intet. Dessa steg var alla nödvändiga för att ta dig till den här punkten, den här rutan i ditt liv. Nu behöver du stanna upp och se på vad du har, vad du behöver och vad din själs innersta önskan är. Detta kan vara svårt att höra och begripa, då du ofta är upptagen med att lyssna på de ytliga rösterna omkring dig och siktar på saker eller kortsiktiga mål. Hela mänskligheten gör detta och det behöver upphöra. Tag dig tid att se bortom horisonten och planera för framtida dagar. Du, barn har vaknat och börjat se din andes storhet och dess plats i skapelsen. Nu måste du lägga din väg tillrätta och tillåta dig själv att verkligen öppna portarna till ditt hjärta och låta den inre kärleken flöda som en vårflod. Du behöver inga fler läxor att lära, det har du aldrig haft. Livet handlar inte om läxorna alls, livet handlar om att leva och att uppleva känslor, både mänskliga och 66 gudomliga. Glöm aldrig det, att Mänsklighetens storhet är närvaron av det Gudomliga. Det Gudomliga skulle inte vara Gudomligt utan Mänskligheten. Allt behövs av en eller annan orsak. Vad du ger ditt hjärta att göra, det gör du. Du skapar, du är en Skapare, och just som Skapelsen själv är. Utan dig skulle Skapelsen inte existera. Ser du nu Storheten i varje Hjärta och hur otroligt viktigt ditt Hjärta är i helheten och det högre perspektivet? Titta noga, barn. Lär dig inte att älska, låt kärleken flöda. Kärlek är en Gudomlig känsla, säger vi vid den Heliga Elden, om och om igen påminner vi dig och ditt hjärta om det. Vi önskar att du verkligen kan öppna ditt hjärta och verkligen se din storhet som person, med healing och ett generöst hjärta. Värdig att stå stolt i din egen kraft, med ett bestämt sinne och stadig energi så nära till din ursprungliga vibration som möjligt. Ta de steg du behöver ta och må din Livsväg vara ljus när du vandrar framåt.

Så, just som detta träd, med löv formade som Hjärtan, står du helt enkelt i din skönhet och låter de fallna bitarna bli näring för något nytt som 67 redan växer inom dig. Sök en väg som alla ser. Dessa löv gör också att din förmåga att älska växer, tvärt emot frasen du har i dina tankar ”Jag kan aldrig älska igen”. Det är rädslan som talar, barn. Och du vet det.

Ett Brustet Hjärta får dig att respektera ditt Hjärta ännu mer, det får dig medveten om det faktum att du är värd ärlighet och respekt. Det får dig mer vaksam mot vem du väljer att lita på. Det är visdom som växer i ditt hjärta och sinne.”  © Mother Pinetrees Visdom

 

 

2 thoughts on “Alla Hjärtans Dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *