Morgonpromenad med tuppen Bob

0

Dagen idag började med att jag fick sällskap på min morgonpromenad av tuppen Bob, som hör hemma hos grannen. Jag har under sjukdomar och krångel som kantat min väg, glömt bort min väg. Enkelheten i att söka tröst och visdom i varandet, i det som omger mig. Bob påminde mig.

“Tuppen är beskyddare för de han håller av. Med stadig blick och stolt hållning håller han med skarp blick koll på vad som sker både andligt och fysiskt i flocken. Tuppen lyfter din självkänsla och påminner dig om din framåtanda. Han talar om entusiasm och en stark tro på dig själv. Ge självkänslan näring, så du står starkt i din kraft. Tuppen manar dig till att ur det förflutnas skugga lyfta fram bortglömda talanger. Tveka heller inte att göra din röst hörd – tala ur hjärtat, så blir ditt budskap tydligt.”

Budskapet är taget ur min kommande bok Andedjuren Talar.

Ha en fin dag!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke