Nymånen i Hagelrunan

0

Nu när Hagelrunans kraft är i nymånen så är mitt råd:

Håll i hatten och bit dig i tungan.

Det är utrensning, skuggor, speglingar, utmaningar, konflikter och allmänt rådande kaos som passerar i våra liv.

Hagelrunan rensar ut det som inte längre gynnar oss. Det är en ödesruna, en nödvändig fas i våra liv, vilket betyder att även om du alltid har ett val (Fria Viljan) så kan det få konsekvenser om du väljer att jobba mot runan istället för med den.

Om du håller i kommer du att stöta på motstånd, som gör det svårare för dig att landa på fötterna och ta dig framåt. Priset blir högt och din sorg över att förlora något kan komma att växa till större proportioner än nödvändigt. Du kan t ex genom att hålla i en obalanserad relation försvåra en framtida återförening.

Jobba med runan genom att stanna upp och reflektera över vad som triggar igång dig. Lägg över det i händerna på våra förmödrar och förfäder, tillåt deras visdom sträcka sig över den bron från Andevärlden som Hagal faktiskt representerar. Släpp det och se vad som kommer tillbaka till dig. Väljer du att t ex dra en vägledande runa, så tolkas den i relation till Hagelrunan. Vill du prova på det?  Ring mig på Tarotguiderna för att se hur du smidigast möter Hagelrunan i Nymånen. Klicka här!

Känner du att du far iväg i turbulensen, kan du prova den enkla Stubbemeditationen nedan för att förankra din kraft och dig i varandet.

  1. Sök rätt på en stubbe.
  2. Sätt dig på stubben och fokusera på rötterna.
  3. Se hur du blir en del av stubben och hur du får tillgång till de vilande rötterna där under i Moder Jord.
  4. Använd den vilande kraften i dessa rötter till att stabilisera din energi i ditt varande genom att koppla dig samman med dem. 
  5. Sitt så i 30 lugna och fina andetag.
  6. Ta ett djupt frigörande andetag och omfamna varandet.

Upprepa så ofta du vill.

Finns ingen stubbe i din närhet? Visualisera dem där du är, men försök att vara utomhus. Vill du inte sitta på en stubbe, så stå på den. Det går precis lika bra.

Lycka till <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke