Harmoniexpo… höstlov… helhet…

Hej alla fina läsare!

 

Nu rann dagarna genom fingrarna som sand i ett timglas igen. Harmoniexpo är den enda mässan jag besöker som utställare och den tar tid och kraft i anspråk. Belöningen kommer i alla möten; så tack alla underbara som stannade till vid min monter och gav mig en kram. Att få möta så många av er i verkliga livet var en fantastisk upplevelse.

Harmoniexpo avlöstes av höstlovet. Barn i huset, bus och godis räcker inte för att beskriva min sons hyss. Vi firar som vanligt höstlovet med att städa upp utomhus, tackar sommaren och förbereder oss för vinter. Vi firar också Halloween ordentligt med en årlig fest vi har hemma för sonens vänner och i år med nya grannar var även vi vuxna med på festen. Utklädda och fulla med bus åt vi både Soppa med larv, gick fackeltåg för att skrämma upp den amerikanska grannen som glatt delade ut påsar med godis och avslutade hela härligheten med disco och tisslande barn i fel hus och fel sängar.

Halloween är något som vi aldrig blandar ihop med Alla Helgons Afton, då vi hedrar våra förmödrar ceremoniellt. Vi trummar och sjunge för de som vandrat Livets Stig före oss. Vi tackar för deras visdom och stöd och vi låter våra hjärtan fyllas av både vördnad och kärlek. Vi lyssnar till deras visdom och tar till oss den kärleken och vägledningen vi får när Slöjan är som tunnast mellan världarna. Vi tillbringar tid i cirkeln tillsammans och en och en. Vi sitter i tystnad, vi delar minnen, vi vilar i både sorg och glädje. Vi omfamnar våra förmödrar och tackar dem för att de format oss och banat vägen för oss. En mycket vacker tradition i min familj, som jag stolt för vidare till mina barn.


Helhet; hela hösten har varit fylld av transformation. Det ena efter det andra har fört mina steg till där jag står nu. Inför något nytt.Något spännande och något jag aldrig vågat drömma om. Det är en spännande känsla att känna att man landat i livet, samtidigt som allting yr omkring och förändras med rasande fart. Känslan av att inte veta var foten landar när man tar nästa steg är överväldigande, samtidigt som det känns som det självklaraste jag någonsin har gjort.

Våga <3

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *