Vinden i mitt sinne

0

God Fredag <3

Jag stod i skogskanten vid min lilla äng och lyssnade till vinden. Inom mig kände jag enorm tacksamhet för livet som jag har. Inget av det här är självklart, om jag tänker tillbaka på åren som varit. Bara den senaste månaden har fått mig att känna tro och tillit igen. Det är som Mother Pinetree säger; Hoppet är en vän som du aldrig ser, men som aldrig lämnar din sida.

Här i nattens omfamning kan jag känna tystnad, ro inom mig och tilltro till framtiden. Jag påminns också av viskningarna i vinden om hur jag tog mig hit, till mitt varande. Vilka val jag gjort, inte alltid så kloka, men ändå har de steg för steg tagit mig hit.

Hit, till ett liv fyllt av kärlek, visioner och tillit.

Tillit är något man väljer medvetet, om man inte kan känna det, sa Mother Pinetree en gång till mig. Tillit är vad du behöver för att livet inte ska bli tungt och gå i motvind. Att släppa taget och att släppa in är nog bland det svåraste vi har att göra, när livet varit fyllt av utmaningar, men det är i de två sakerna som kraften till förändring finns. Så, det är helt enkelt dags att slå ut vingarna och låta vinden ge luft under vingarna och flyga. 

“Säg tack till vinden som renar ditt sinne och dina lungor. Säg tack när du dricker ett glas vatten som fuktar din strupe och tar bort din törst. Säg tack till personen som håller upp dörren för dig. Säg det bara inte bara ut i luften som omger personen. Säg det till personen, genom att se i hans eller hennes ögon.” (Mother Pinetrees Visdom, sid 57)

Nu välkomnar jag vintern och stillheten den bär med sig. Tiden jag får till att skriva och planera ett härligt 2019, med projekt, kurser och en ny bok i Mother Pinetree serien. Ännu mer visdom som förmedlas och ännu mer spännande möten. 2019 blir annorlunda på många sätt; jag tar in män på utbildningarna, bara en sån sak 😉

Ha en fin helg <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke