Nymånen i Idegransrunan

0

Det har varit en spännande tid och den fortsätter. Vi har nyss passerat nymånen och här kommer några visdomsord på vägen.

Nymånen är tiden då vi har som störst behov och nytta av att se på våra skuggor, de där små, irriterande tingen som får oss att bromsa oss själva på Livets Stig. Det är en god tid för att belysa skuggorna, komma till medvetenhet och insikt. Tillåt dig själv att stanna upp och reflektera över återkommande mönster och stanna även upp när du får aha-upplevelser i din vardag. De är värdefulla, eftersom det är du som pratar med dig själv. Det är din egen inre visdom som viskar och väcker din själ till liv.

Jag brukar säga till de som söker mig för vägledning när livet är stagnerat, när de upplever att hur de än försöker så ändras ingenting, att de har två val. Avveckla eller utveckla. Utan drama. Bara bestäm dig och stå därefter i din kraft och möt alla skuggor (hjärnspöken) med ett lugn och lyssna till dem. Låt dem så skapa medvetenhet och insikt. Om och om igen.

Idegransrunan är en kraftig, mäktig runa att ha i nymånen/svartmånen; den talar om för oss att stå starka, för vi är på rätt väg. Den hjälper oss att skapa det fundamentet vi behöver för att stå starka i förändringens vindar. Den ger oss ett magiskt beskydd och hjälper oss att skapa tillit till processerna vi är i.

Så våga helt enkelt att ta plats, rensa inom och utom dig.

Var du i din kraft.

Vacker och ståtlig.

Magisk.

Var du.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke