En kort hälsning i vinterkylan…

Ljuset återvänder, dag för dag och vi har också passerat den första fullmånen som gick i Solrunans kraft.  Solrunans måne; talar om ett energirikt månvarv då vi kan njuta av kreativitet och vitalitet. Det är en god tid att se över sina projekt och satsa för att uppnå de framgångar man önskar sig. Den talar också om att du behöver våga, för att vinna. Då det är en av eldens runor, så handlar det väldigt mycket om att skrida till handling istället för att fundera. Det handlar också om att våga släppa stolthet och prestige och låta energin flöda fritt till där den hör hemma.

Energierna dessa fullmånesnätter var fantastiska och jag bestämde mig för att återuppta målandet. Målandet är det som alltid faller ur varandet när högarna på kontoret växer, men nu tänker jag att det är dags att prioritera annorlunda. Det är tid att prioritera det som skapar glädje och kraft i varandet.

Jag uppmuntrar därför er alla till att göra EN sak för er egen skull under dagen – varje dag.
Litet eller stort, spelar ingen roll. Bara du väljer att göra den. Den stunden prioriterar du dig själv och bemöter en viskning i din själ. Det ropet kommer att växa till en sång, klar hög och vacker. Steg för steg förändrar du så ditt varande på Livets Stig. Du skapar medvetenhet och du skapar kraft.

Kram <3
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *