Björkrunans måne

0

Många har redan känt av de stora skiftningarna i energierna inför fullmånen på tisdag.Fullmånen går i Björkrunans kraft och talar om förnyelse, återfödelse, Gudinnans Kraft och Moder Jords kraft. Känslorna svallar, mycket inom oss varslar om att något nytt är på ingång, även om vi inte planerat det. Vi kommer på oss själva med blicka bortom horisonten, lite drömmande med en massa förväntan i kroppen. Låt den känslan fylla dig och låt dig själv omfamnas av omtanke och kärlek från hjärteroten. Din tid är här nu, i Moder Jords famn kan du vila och växa tryggt.

Björkrunan är en kraftfull runa för läkning, den användes flitigt för att främja god barnabörd och som skydd för både den blivande mamman och för barnet. Den symboliserar det heliga i mödraskapet/föräldraskapet. Så tillåt dig själv att släppa taget om vad det än är som tynger dig och drar din kraft ur varandet till det förflutna. Alla gör fel, alla lär sig av sina fel, alla finner så småningom förlåtelsens kraft och visdom i allt de gått igenom.

Det här ceremonipaketet är sammansatt av en rosenkvarts, handplockat ur urberget som skapat det. En Björkruna med gudinnans spiraler, som symboliserar utveckling och kraft. Den är bränd på björk, ett kraftfullt och starkt träd med läkande egenskaper. Det ligger bland rosblad och lavendel; goda örter för balans, förändring och läkning. Efter fullmånen blir runan ett smycke, stenen en påminnande vän i fickan,  rosbladen och lavendeln får sprida sin gudomliga doft fram till nymånen.

Trevlig helg <3

Kramar
Mira

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke