Förändringens vindar

0

Livet är i ständig förändring, vare sig vi gillar det eller inte. Vi behöver oftast bara bibehålla kontakten med Livets Flod, vårat personliga flöde, för att transformationen ska bli harmonisk.

När vi frångår Livets Flod, uppstår stagnation i olika former. Vi kan uppleva att livet är fyllt av motgångar och att vi lägger ner mer tid på att släcka bränder än att leva och utvecklas.

Det är över nu, viskar vinden. Det är dags att tina upp och låta Livets Flod flöda i sin fulla kraft.

Vi har lämnat Byvalla, även om vi älskade stället och människorna där. Vi har nu landat i Utsund på en liten hästgård med fantastiska möjligheter för kursverksamhet, hantverket, gårdsbutik med mera.

Vi har gjort en snabb, smått kaosartad flytt men så här i efterhand känns det så rätt. Energin som så länge varit på sparlåga är tillbaka och dagarna börjar i gryningen och slutar mitt i natten. Men varje slag med släggan i väggen fyller mig med kraft. Jag bygger för mig, för oss, och ingen annan kan styra hur, när eller vad vi skapar.

Vi har också fått tillökning i familjen, flocken som jag hellre säger. Diva har fått valpar. 5 små underverk; Tyr, Balder, Ymer, Idun och Runa. Ingen planerad kull, men ack så välkomna och älskade de är. Så, mitt nya kontor är en siffpuff bredvid valplådan. Hönsmamma som jag är.

Vi har passerat Hästrunans nymåne och det är verkligen dags för att lyfta blicken och höja oss över våra begränsningar. Våga ta oss an en framtid där resan är viktigare än målet. Hästrunans kraft varslar om positiva möjligheter, så det är en god tid att förändra varandet.

Jag önskar er alla en riktigt härlig vecka med solsken och vårkänslor <3

Kram Mira

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke