Gryning

0

Det är livat i valplådan inatt, sa jag till mig själv i drömmen. Sen hörde jag att pipet lät annorlunda, viss var det lilla Idun, men så här arg brukar hon inte vara…

Det lilla livet på 8 dagar hade lyckats ta sig ur valplådan. Där var hon, intrasslad och förbannad utanför lådan där både mamma och syskonen låg. Väl i händerna på mig tystnade hon och kurade ihop sig vid sin mamma och sov vidare.

20 min senare sätter yrvädret Ymer igång. Det är livat i lådan. Mamman morrar till och lyfter undan Ymer. Den valpen vet inte när det är dags att ge sig 😉 Det hela slutar med att jag ligger i sängen, tittar på gryningen och har en valp i halsgropen. Mamman ligger i valplådan med syskonen och lugna andetag fyller sovrummet.

I den här stillheten tänker jag. Jag lyssnar in. Jag känner in. Gryningen är min favorittid på dygnet och jag älskar ljudet av fåglar som kvittrar och tystnaden av att bo på landet. Inga bilar, inga människor. Bara lugn och stillhet till att höra sina egna tankar med klarhet. Känna sina egna känslor med klarhet och känna att kroppen sakta vaknar till en underbar dag.

När Diva vill ha sin lilla Ymer tillbaka, så kliver jag upp. Tassar iväg från alla sovande och sätter mig i stillhet för att skriva kanaliseringar och orakel till väntande kunder. De här morgontimmarna är värdefulla i ett hus fyllt av liv och renovering. De lägger en bra grund för dagen och rodnaden över himlen inspirerar till så mycket mer inom mig.

Tillåt dig själv att ta dig tid till att lyssna till dina tankar och känslor när de är i klarhet, när de är ofärgade av dagens sus och dus. När det bara är dina drömmar som gett dem en knuff till att komma till liv och kommunicera med dig.

Ha en fin dag!

“När solen steg över bergen stod vi alla still. Nynnade på den heliga tonen i våra hjärtan. Välkomnade solen genom att dela vår vibration med jord, luft, vatten och eld. Elementen var viktiga för oss. De skapade allt omkring oss och gav oss den oumbärliga balans Moder Jord skänkte oss. Den här stunden var helig. Den var enkel, men helig. Blott en stund av stillhet varje morgon är allt du behöver för att skapa balans för hela den kommande dagen. Tag ett djupt andetag och låt din själ vägleda dig till rätt vibration inom dig.”
Ur: Mother Pinetrees Visdom

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke