Tiden går fort

0

Tiden går fort, alldeles för fort när valptassar fyller huset och livet förändras igen. Jag vilar i acceptans och ser visdomen växa, andetag för andetag.

Jag vill be om ursäkt, kära läsare, för att jag inte skrivit. Jag vet att många kikar in för uppmuntran, skratt och inspiration. Jag har varit i mitt varande, självisk och faktiskt haft några bollar för mycket i luften.

Jag har renoverat Loftet, som det nya stora kursrummet ovanför Verkstan (som jag inte vill kalla verkstan längre) heter. Jag har rivit, jag har isolerat jag har spikat upp råspont. Jag har haft vänner till hjälp och rummet kommer att bli fantastiskt vackert när det står klart. Vilket det ska göra snart. Jag ska bara….

Renoveringen har inspirerat mycket. Jag hittade gamla tidningar som husmusen strimlat. De bitarna av historia väckte något inom mig. Vad de väckte tänker jag ännu inte tala om, men det kommer att bli bra. Jag har lärt mig att om man lyssnar, så lär man sig. Och jag tog de sena nattimmarna i akt till att lyssna på de röster som en gång hörde till hammarslagen som reste denna byggnad i oktober 1911. Jag smekte sakta kärleksförklaringen på en av brädorna och bad i mitt hjärta att det paret som skrivit sina namn här fick älska varandra livet ut. Fullt ut. Tillsammans.

Nu börjar för mig planeringen för det lilla som är kvar av våren och sommaren. Kurser och workshops ska fylla Loftet, Verkstan (som inte ska heta Verkstan), Stallet, Stallbacken och Skogslunden. Prio ett just nu är sommarens retreat, så att alla föreläsare kan förbereda sitt och jag mitt.

Här kommer ett kort budskap till dig på vägen och tack för att du tog dig tid att kika in och läsa mina ord. Ord är viktiga – både de vi säger och de vi väljer att höra.

Samlaren talar om att se det som inte finns, när det ligger mitt framför dina ögon. Saker och ting döljer sig i Moder Jords famn, det är upp till oss att stanna upp och göra oss besväret att se det vi behöver – oftast ligger det mitt framför oss. Ta vara på det du behöver och skänk överflödet till din nästa, på så sätt skapar du balans och på lång sikt även rikedom. Samlaren talar inte bara om jordiska ting, hon talar även om den andliga balansen. Även här kan för mycket av det goda, kosta mer än det smakar och du förlorar ditt jordiska perspektiv på saker och ting. Samla dig, hela dig, till en vacker helhet.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke