Jag snappar upp lite….

0

…här och där, sa jag till en person som utbrast “Hur kunde du veta?”

När jag var liten sa jag ofta att jag hör saker i vinden. Jag förstod inte då att det var andevärlden jag hörde. Min mormor lät mig tro att det var vinden. Sakta formades så en avslappnad relation till både andevärlden och till min egen förmåga att kommunicera med andarna. Det har aldrig funnits någon rädsla, bara kärlek, tillit och vördnad.

Häromdagen pratade jag med en person om något helt annat och säger ur det blå. “Hundarna är inget problem. Jag har hjälpt många som är rädd för hundar att umgås med hundar och jag har även lärt många hundar som varit rädda för människor att umgås med människor.”

Personen i fråga undrade förstås hur jag visste att vederbörande var rädd för hundar. Jag svarade “Jag snappar upp lite här och lite där…” Men, det var också precis det som behövde sägas för att saker och ting skulle falla på plats.

Det är det som gör jobbet på Tarotguiderna intressant och givande. Att mitt “Jag snappar upp lite här och lite där…” faktiskt hjälper folk vidare på Livets Stig. Steg för steg. Andetag för andetag. En ny väg uppenbaras för många, vägar de tidigare inte sett, ur perspektiv som ett ögonblick sen inte fanns.

Att veta är just vad shamaner gör.

Inte för att jag vill kalla mig för shaman. Den titeln är en gåva, en utmärkelse från andra och tar flera år att förtjäna. Jag är bara jag, och jag går shamanens väg i livet och använder mig av shamanska metoder.

Det är det här vetandet i varandet som är viktig för oss alla. När den tystnar bör vi stanna upp och se vad som stört ut den till en knappt hörbar viskning. Vi bör ge den kraft så att vi hör och känner den starkt och inte känna något annat än tillit till den. Ge uttryck för den och låta den styra våra val.

Att tysta dig själv är att begå våld mot det heliga i dig. Att tysta ett barn är att begå våld mot det som är heligt i barnet. Med vilken rätt gör du detta?”
Mother Pinetrees Visdom, sid 63

Jag önskar dig en skön helg i vetandet och varandet, kära läsare.

Vill du nå mig på Tarotguiderna så finns jag inloggad under lördagen 27/4 mellan 19-22.

http://tarotguiderna.se/vagledare/mira-hilaria/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke