Veckans vägledning

0

Det är så roligt när läsare skriver och önskar inlägg! Så här kommer ett nytt inslag i min blogg. Veckans vägledning <3 Det har varit ett populärt inlägg i en av mina andliga grupper på facebook, men den kan glädja fler här…

Grundenergin är eld och det är av vikt att vara handlingskraftig. Det handlar om att ta kommandot över situationen och inte falla tillbaka i väntan. Du bär nyckeln till din framgång och du bär också kraften till din framgång. Styr upp dina energier och var i god kontakt med dig själv. Din resa startar nu och du behöver ha ordning, så att du inte missar de möjligheter som kommer din väg. Det är en bra tid att lära sig saker, eller iaf bestämma sig för att lära sig saker. Lägg gärna lite extratid på att rensa i röran (rent fysiskt) så att du får in sinnet i rätt stämning/spår och se också över din tidsmässiga planering, så att du frigör tid. 
Det är en bra vecka för investeringar, stora som små, och det är också bra att aktivt fatta beslut om vad du vill satsa på. Det du fattar beslut om nu, bär frukt i framtiden. Så, innan du prioriterar bort något så bör du verkligen titta på om du är villig till att vara utan det i framtiden.

Ha en fin vecka <3
Kram <3

Jag finns som vanligt på Taroguiderna och svarar på frågor under veckan. Varmt välkommen att ringa – oavsett vad du funderar på, så har andevärlden alltid svar.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke