Veckans vägledning

Här kommer veckans vägledning!

Alla vi bör ha i åtanke att vi är på väg in i fullmånen, då energierna gärna är lite snabbare och påverkar oss kanske mer än vad vi vill medge. Fullmånen går i Dagrunans kraft vilket innebär att det är en ögonöppnare för många. Det handlar om uppvaknande och insikten om att den framtid du väntat på är här. Transformationen är fullbordad – för den här gången…

Korten säger att det är ett gott råd att hålla huvudet kallt. Att inte låta känslorna ta över, utan att det är bättre att luta sig tillbaka på sinnets svalka, logiska beslut och diplomati. Eftertanke, är ett bra ord att ha med sig under veckan. Undvik med andra ord känslobaserade, snabba beslut. Kejsarinnan påminner oss om att stå i vår egen kraft och visa medkänsla och förståelse. Ett gott råd är här att inte ta något personligt under veckan, utan att försöka se saker och ting ur ett högre perspektiv. Från tronen och ner, så att säga. Vi får här också ett budskap från svanen; Svanen påminner oss om den inre magin, gracen som uppstår då man står i flödet och i sanning lyssnar till sin intuition. Då man vågar att vara i känsla och ande. Här finns sången, poesin och skönheten i ditt varande. Här finns också drömmen om vad som kan bli, om du litar till din inre visdom och magi. (Ur kommande boken Andedjuren Talar)
Veckan avslutas som sagt med fullmånen och den höga, vilda energin den för med sig. Och här svallar känslorna. Lustan styr och den talar om din inre eld som behöver få utlopp; dansa, måla, sjung… Gör det som krävs för att bejaka din inre eld. Var kraftfull och våga ta den platsen du behöver ta. Våga acceptera dig själv och den kraften du bär. Bryt med alla mönster som håller dig tillbaka från det du önskar att ha i ditt liv. Våga leva din dröm och lev fullt ut.

Jag finns på Tarotguiderna under veckan för att vägleda i smått och stort.
Schemat hittar du på www.tarotguiderna.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *