Veckans vägledning (v21)

En spännande resa mot vår inre visdom, färgar kommande veckan.


Fullmånens eftersviter drar fortfarande i våra sinnen och vi söker ett högre perspektiv i tillvaron. Vi söker vägar till att se och tänka annorlunda, mot vad vi gjort förut. Det är bra. Tillåt dig själv att vara i resan. Blicka inte mot målet, se resan och de tecken som visar sig under färden. Våga höja dig över dina begränsningar och stirra dig inte blind på hindret, sök att se vad du missat istället. Bara för att en dörr är stängd, behöver den inte vara låst. Är den låst, kanske nyckeln hänger bredvid.

Det handlar mycket om att vara sann mot sig själv. Håller du dina löften gentemot dig själv? Om inte, så kanske inte heller andra håller sina löften gentemot dig. Livet rör sig i spiraler och just nu är vi på väg uppåt i vibration och behöver vara modiga nog att vara sanna i vårt tal och våra handlingar, för att vi ska nå dit vi önskar. Ta dig tid dagligen till att balansera din energi genom att t ex andas lugnt och jämt i 1-3 minuter. Mer behövs inte för att du ska landa i kroppen och knoppen igen.

Din magkänsla, din intuition, är din bästa vän. Lyssna till den och låt den vägleda dig till det du behöver, dels här och nu och i framtiden. Känner du dig manad till att göra något som din logiska sida säger “det går inte” om, så tysta din logik och gå på din känsla. Det löser sig, det praktiska som din logik hävdar är ett hinder.


Ha en bra vecka <3

Jag finns på Tarotguiderna följande tider under veckan:
Måndag 10-13
Tisdag 10-12
Onsdag 10-14
Torsdag 10-12 samt 13-14

Varmt välkommen att ringa mig för vägledning <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *