Sommar, sommar…

Äntligen är sommaren här. Den gjorde grandios entré på Sveriges nationaldag iaf i Södra Dalarna där vi njuter av 27 grader i skuggan….

Vi rensar upp på en gård som stått still i några år. Vi gräver fram än det ena, än det andra när vi skapar en trädgård för många att njuta av. Vi bygger inte bara för oss, vi bygger för de som besöker kurscentret. Vi bygger odlingar, så att vi kan erbjuda egenodlat. Vi bygger en Jungfrudans för energiarbete och meditation, vi river ur ett stall för att skapa grupprum att umgås i och förmedla kunskap i. Det är inte många sekunder om dagen som går till spillo, kan vi ju lugnt konstatera. Men, vi njuter av varje andetag och framför allt så växer vi av att se skönheten vi skapar. Utan hjälp från mina barn, skulle inget bli färdigt, men nu siktar vi på att vara klara i tid till sommarens retreat i början på augusti.

Jag vill bara visa kursrummet, som vi kallar “loftet” eftersom det är ovanför ateljén där alla trummor och smycken föds. Här är det stillhet som fyller bröstkorgen när man går in. Det finns ingen klocka, det finns bara ett varande fyllt av dina andetag och andevärldens viskningar.

Njut av sommarvärmen, njut av livet och gör det du älskar!
Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *