Veckans vägledning (v 24)

0

Veckans vägledning <3

Nyheter, nyheter, nyheter!

Den här veckan tar oss vidare i varandet med stora språng. Ta tillvara alla möjligheter med öppet sinne. Vila starkt i tillit, förvissat om att allt vill dig väl. Stanna upp och reflektera innan du väljer vilken väg du ska ta. Kom ihåg att tacka Flödet för att det knuffar dig framåt, även om det tycks vara motigt. Flödet knuffar dig framåt och hjälper dig att släppa taget om det som inte gynnar dig, är gammalt och tynger ner dina steg på Livets Stig.

Den här veckan ger dig också möjlighet till förlåtelse och läkning. Ett steg i att släppa taget om det gamla är just förlåtelse – både din egen och andras. Fyll ditt sinne med goda minnen, goda tankar om både nuet och framtiden. Ge näring till det du vill ska växa i ditt liv. Öppna upp en kommunikation med ditt inre och ditt högre jag, så att du verkligen hör din egen sanning.

Under veckan kommer du också att möta kärlek i olika former. Relationer ändrar riktning och det är som om varandet vibrerar av passion och engagemang. Var ligger din passion? Det är svaret på den frågan som får dig att se var din kärlek kommer att landa och vad du ska satsa på.

Ha en god vecka!
Kram
Mira

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke