Varför har du en sån kvast?

Idag besökte vi det nyöppnade Biltema i lilla Avesta. Och där kom den här frågan från en söt liten tjej, som var nyfiken.

Den lilla tjejen undrade varför jag valt just den här kvasten och jag svarade helt sonika att de andra var tråkiga. Hon svarar snabbt tillbaka att det är bara påskkärringar som har såna DÄR kvastar. Nu kommer en generad pappa hastande och ber om ursäkt för att tjejen är både påflugen och kallade mig för påskkärring. Med ett leende (och en fnissande son bakom ryggen) säger jag “Varför rätta ett barn som har rätt? Jag jobbar som påskkärring året runt och det är väl klart att hon ska fråga när hon är nyfiken….” Tjejen bubblade på och jag lovade att inte flyga för högt på vägen hem, vilket ju inte är ett problem eftersom jag är höjdrädd. Tjejen log med hela ansiktet och sa “håll dig under trädtopparna”. Jag lovade det och fick en tummen upp.

Så, nu har vi ställt kvasten vid dörren och fått upp lilla häxan vid dörren. Nu kan det väl knappast råda någon som helst tvivel om att en året runt påskkärring bor i det här huset i alla fall.

Trevlig helg!
Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *