Veckans vägledning (v27)

Vi gästas av Hagtornsrunans nymåne den här veckan. Den uppmanar oss till att släppa det som inte gynnar vår rätta väg. Att låta allt passera förbi oss, som inte hör till oss, helt enkelt. Det är dags att vakna nu, så att du manifesterar rätt.

Veckans vägledning blev försenad pga att vi överraskades av kattungar på kattvinden. Lilla Sot fick tre ungar, varav en tyvärr inte överlevde natten. Så, idag begraver vi ceremoniellt Lille Misse Namnlös och planterar fint kring viloplatsen. Därför inleder jag med Kattens budskap från min kommande bok Andedjuren Talar (ligger på tryckeriet och jag väntar med spänning på leveransdatum).
Katten kommer till dig med ett budskap om att känna sig tillfreds i det enkla vi har. Att ha förmågan att slappna av och samla kraft i solen en stund. Sträcka på dig och väcka energin. Leken i livet är viktig för att själen ska ladda. Busa dig energisk och ta för dig av livets goda. Våga njuta av livet och unna dig det du önskar. Njut av din skönhet och njut av din kraft.

Leken jag använder den här veckan heter Odin’s Journey

Einheri uppmanar oss att gå in i oss själv. Att söka den rätta vägen inom oss genom att våga stå i vår egen kraft och lyssna till vår inre röst. Det är en god tid att ta stöd från de som vandrat Livets Stig före oss. Nymånen är den tid då vi lättare hör våra förmödrars och förfäders viskningar. Det handlar om att ta sig tiden att lyssna på den visdomen de förmedlar.
Lek livet, lev livet och våga tro på dina drömmar, säger Idavoll. Dina vingar bär, bara du låter vinden blåsa luft inunder dem. Fastna inte i tankar om hur, se ditt mål även om det är långt bort och ta sikte dit. Vila i tillit till att din blomstring ligger i att lyssna till dina drömmar och låta ditt hjärta välja vägen åt dig.
Freja, denna mäktiga Gudinna, avslutar veckan med sin kraft. Den kärlek, den helande kraften och den kraften hon förmedlar är stark och precis vad vi alla behöver för att sätta hjulen i rullning. Inga städer byggdes genom att människor tänkte. De byggdes av människor som trodde på drömmen och la grunden – sten för sten. Här kommer ännu en påminnelse om att våga tro på dina drömmar, våga älska dina drömmar, så de får näringen de behöver för att vakna till liv och manifesteras i ditt varande.

Vill du ha vägledning av mig, så finns jag på Tarotguiderna under veckan:
Måndag 13-16 samt 20-22, tisdag 10-12, onsdag 10-14 och torsdag 10-12 samt 13-14. Ibland ändras schemat, men det är alltid uppdaterat på tarotguiderna.se


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *