Veckans vägledning (v 30)

Vad du än gör, sluta aldrig tro på dina drömmar.

Här kommer veckans vägledning, lite försenad på grund av alla hjälpsamma vänner och hantverkare som vistas på gården just nu. Men det blir fint, sakta men säkert, så blir det riktigt, riktigt fint. Gamla väggar kalkas, boxväggar blir nya väggar och köket har nu kommit på plats.  Jag är mycket tacksam för de vänner som hjälper mig att förbereda gården för sommarens retreat. Dessutom är det roligare att jobba tillsamman än ensam.

Veckan börjar trögt och det kan tyckas att du möter samma prövning om och om igen. Men det är en illusion. Du trampar inte vatten, du tar dig framåt, även om ditt sinne säger annorlunda. Lyssna till din känsla och våga vila i tillit till att det hela faller på plats och att det som inte faller på plats ger näring till det som ska växa fram. 

Det handlar om dig; din önskan, din tanke, din känsla och dina handlingar. Vad du väljer att GÖRA. Det låter kanske tungt, men det vilar faktiskt i dina händer. Kraften till att skapa det du vill ha. Det är ju du som vill ha det. Visst är vi alla beroende av andra människors handlingar, allra helst de som lovat något, men inte levererar, men det handlar också om att ta ansvar för enbart det du själv har skapat. Med andra ord – axla inte andras tillkortakommanden. Ta dig tid att samla dina tankar och känslor, så att du kan uttrycka dig tydligt, sakligt och skapande. Ta dig också tid till att lyssna, så att du får all information från den du har en dialog med. På så sätt undviker du snedsteg från Livets Stig och känslan av att saker och ting faller på plats blir starkare.
Veckan slutar bra. Flödet öppnar sig och du får njuta av skörden av ditt arbete, dina beslut och framför allt av den energin som sveper in för att förgylla helgen. Det är en fin tid att njuta av goda vänner sällskap, god mat och lata dagar. Det är också en bra tid till att njuta av kommunikationen med de som vandrat Livets Stig före oss och de som från andra sidan vägleder oss med sin visdom och sin helande kraft. Våga lämna det jordiska en stund och vidga ditt sinne till att njuta av energierna och visdomen som förmedlas till dig. 

Imorgon, tisdag, finns jag tillgänglig på Tarotguiderna så gott som hela dagen! Du kan ringa mig på 0939-2959 anknytning #120 från kl 8-15 och från kl 17-22. Samtalet kostar 19,90kr/min.

Jag önskar alla en fin vecka <3
Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *