Veckans vägledning (v32)

Förra veckans vägledning kom bort i ett virrvarr som resulterade i ett inställt sommarretreat. Ibland spelar det ingen roll hur envis man är, ibland möter man hinder som gör att planerna tvärnitar och tar en annan vändning. Livets Twistar, kallar jag det för.

Så, en turbulent vecka lämnar i alla fall mig 😉

Veckan startar med att fokus ligger på att jobba på och jobba undan. Var flitig, var metodisk och energierna backar upp dig. Även om sommaren lockar med sin skönhet bör du försöka finna balans i njutandet och görandet. Det är en god tid att kicka igång arbetsrelaterade projekt och lägga grunden för det du önskar ska blomstra i framtiden.

Allt eftersom veckan fortskrider bör du också blicka inåt, lyssna till din själs sång och försäkra dig om att du inte lägger tid på det som tar dig från din väg i livet och din vision. Det är inte läge att leva andras drömmar, lev din egen. Det är heller inte tid till att sitta ensam och vänta på att livets rikedom ska komma till dig, skapa den, sök den och dela med dig av den. Det är ur den här gemensamma energin som nytt får liv, växer och frodas. Det är gott och gott en tid för att vårda sina relationer och se gåvan i att ha personer i sin närhet som vill dig väl, håller sina löften och hjälper dig att hålla siktet på din vision.

Jag ser framemot den kommande veckan och jag ser framemot alla härliga samtal på Tarotguiderna efter att ha varit så gott som ledig i en vecka. Jag finns inloggad tisdag 8-10, onsdag och torsdag 10-14 samt fredag 10-12. Schemat är alltid uppdaterat, så kika gärna där, ändringar kan komma.

För schema – klicka här!
http://schema.tarotguiderna.se/

Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *