Vilken helg, vilken vecka!

Helgen som var bar verkligen med sig Fackelrunans kraft. Snacka om eld, skapande och kreativitet. Det är som om hela varandet fick sig en gnista på rätt ställe och varandet svarade med fler hästkrafter än vad jag var beredd på…

Kraftsångshealing med läkande toner

Nya workshops och aktiviteter ska lanseras och det går undan i makalös takt just nu. Samtidigt ska gamla projekt få uppmärksamhet och kraft till att avslutas. Det är en balansgång, men det går. Mitt i alla nya och gamla projekt så ska Stallet stå klart inför Skördemarknaden för Själen som går av stapeln 7-8 september här i Utsund. Väggarna kalkas och möbler ska på plats. Det är fantastisk att stå där “skitig” (bokstavligt talat skit-ig) efter att ha skrubbat fram ett golv med rotborste…. och se att en hjälpande hand har skapat vita väggar med kalk. Det som växer fram är vackert, fridfullt och atmosfären går från gråaste grått och instängt till vackert rustikt och inbjudande.

Blivande chillhörna och gårdsbutik

Mitt i det här virrvarret av kurs, renovering och annat så finns det små oaser av skapande. En ny workshop är Själens Konst där vi med olika teman reser i trummans urvibration och skapar utifrån det själen vill förmedla. Den här tavlan är ett flerårigt projekt, som med jämna mellanrum hamnat i garderoben, men nu färdigställdes den – äntligen. Och som jag sagt till de deltagare som provat, kan jag – kan du. Och jag kan avslöja att även min tolvåring kan 😉 Han skapar fantastiska tavlor och några av dem pryder väggarna i Stora Salen (konferensrummet) i Stallet. Där är han också ansvarig för graffitiväggen som lyser upp.

Goddess Journey 2011-2019

Hur som, så vill jag meddela att veckans vägledning inte är bortglömd. Den kommer ut senare ikväll när jag rundat av dagens besökare på kurscentret och gått en lång promenad i skogen med hundarna. Den kommer i samband med att jag är inloggad på Tarotguiderna 19-21 ikväll om du vill prata med mig och checka av vad just DIN vecka bär med sig för möjligheter.

Kram
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *