God morgon vackra!

Efter gårdagens workshop och nattvaka med sjuk hundvalp, så var det underbart att gå ut och se det här. Åkern var omkramad av dimma och regndropparna liksom hängde i luften och ljuset var underbart. Här stod vi, lilla Runa och jag. Vi stod länge och kände livskrafterna återvända innan vi knatade 10 m tillbaka till grinden och in på gården. Det var ungefär så långt vi orkade gå på morgonpromenaden.

Vi bor vackert. En av deltagarna på workshopen ville inte åka hem igår. Hon ville stanna för den sköna atmosfärens skull. Och det är så jag också känner. Här är lugnt, vackert och stundvis magiskt. Gårdagens workshop Själens Konst gjorde det än mer magiskt. Det är som att höskullen blir en egen liten värld för en stund. Där inget annat finns än vindens sus och kvittret från svalorna. Trummans uråldriga vibration och färgerna som fyller duken.

Svalan talar om vikten av kvicka tankar och beslut. Var snabb och smidig. Förlita dig på din nästa utan att vara beroende av den. Den påminner dig också om att du kan skapa det du vill ur ingenting, så länge du gör det med ett lätt hjärta och ett ihärdigt handlag.
(Ur: Andedjuren Talar)

Min skapelse. Jag lägger inte ut deltagarnas eftersom jag inte frågat om jag får 😉

Ha en fin helg!
Kram
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *