Andetag för andetag…

Just nu är det 100 bollar fler i luften än vad som behövs, men alla kommer att landa där de ska – imorgon!

Redan ikväll fylls det på med gäster på gården och imorgon kommer fler. Jag hoppas mer än en person hittar hit när vi har premiär för Skördemarknad för Själen. Det är det som är det pirriga när man skapar något nytt – man har inga referensramar.

Det är spännande och humöret svänger från tingelingglädje till roserasande pirat, helt beroende på situationen. På söndag kväll kommer jag sitta med en tekopp på min trappa och le åt mig själv. I många långa år har jag gjort det jag gör och jag är ändå lika nervös varje gång.

Jag kan också presentera Hilaria’s Gudinna, ett smycke i smide som jag designat och nu äntligen fått tillverkat av en mycket duktig smed. Han har lagt många timmar på att ta fram prototyper som jag fått klämma och känna på för att det ska bli rätt. Och nu är hon här, alldeles lagom till Skördemarknaden för Själen. Två visioner förverkligade på samma gång. Det är magi!

Jag är tacksam för att Mother Pinetree viskar i mitt öra “Andetag för andetag, steg för steg.” Det är viktigt för oss alla att tänka på våra andetag, så det är min gåva till er denna underbara fredag – era andetag är er medicin. Att stanna upp och andas fyller på och stabiliserar energi. Det rensar huvudet och det sänker stressorerna i din kropp. Det gör din ord och ditt flöde stadigt.

Så, stanna upp och A N D A S då och då. Jag brukar stanna upp för TRE djupa, sköna andetag. Ett för mig. Ett för skapelsen. Ett för kärleken.

Ha en fin helg!
Kram
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *