Veckans vägledning (v37)

Veckans vägledning (v37)

Veckan inleddes med en vilodag för mig. En välbehövlig en efter den intensiva helgen här på gården. Skördemarknad för Själen hade premiär och vi hade regn, massor med regn, men vi hade också fantastiska möten, skratt och allvar. 

Den här veckan tar oss mot fullmånen i Glädjerunans kraft och det är nu det är dags att börja tänka på sin glädje, sitt barnasinne och faktiskt också sina mål. Det är dags att vi alla frågar “Vad skänker mig glädje?” Det är också av vikt att hålla en postitiv attityd till vad du möter i varandet. Ge inte vika för motvind – LE mot den. Med hela hjärtat. Omfamna den. Med all kärlek du har.

Veckans vägledning kommer med i form av Völvans Stav. En mycket bra läggning för att utröna de möjligheter vi har i vandringen på Livets Stig. Den klargör våra möjligheter inom var vi står i vår kraft, vad vi behöver tänka på och var vi ska ha vår grundenergi. Den visar också vad som är bästa sättet att möta allt vi möter och i det här fallet så är det nästan magiskt att den runan visade sig vara en Glädjeruna (kommande fullmånens runa).

Men, vi tar det från början, istället för glädjeskutt…
Grundenergin är Tyrrunans kraft; det här är den andliga krigarens runa där sanning, lojalitet och målmedvetenhet är nyckelorden. Tyrrunan talar också om att du ska vara din vision trogen, inte ge dig av på omvägar eller villovägar, utan metodiskt jobba dig mot ditt mål. Den personliga kraften som är knuten till ditt jag är Hagelrunan som talar om att det är dags att rensa i energierna både inom dig och utom dig. Hagelrunan agerar som en bro mellan det du står i och det du önskar dig att komma till. Hagelrunan är också stormen som rensar bort det onödiga omkring dig. Här kan det bli tuffa turer innan det är klart, men vila i tillit till att de högre makterna styr dig rätt. Stå still i din kraft och håll fokus på ditt mål, så blir allting precis som det ska. När det handlar om vad veckan ger dig, så talar Gåvorunan om oväntade lösningar, nya möjligheter och framför allt – nya samarbeten. Det är i de nya konstellationerna som du finner svaren på dina frågor. Tänk stort, tänk långt utanför din box och våga expandera allt det du ÄR. Det du behöver tänka på är att skapa balans i dina olika delar, dina roller. Låt din ande integreras i det du gör och skapar. Människorunan talar om det och den talar om det vakna sinnet som står i stadigt på Moder Jord. Att förankra sin ande i allt ger ett rikare, mer balanserat varande. Du blir kraftfull och du strålar ut det som är DU. Du blir tydligare både för de omkring dig och för de som vägleder dig från andra sidan. Genom att du strålar tydligare och starkare, får du också fler möjligheter till att se din vision manifesteras i varandet, steg för steg.

Sist med inte minst, kommer vi till Glädjerunan som talar om den attityd du bäst tillämpar den kommande veckan – Glädje och Positivitet. Lägg tid på att förankra en postiv, glädjefylld och kärleksfull attityd inom dig, så att du kan möta allt som livet levererar. Välj hopp, tillit och glädje om och om igen. Förändring är på väg. 

Fullmånen på lördag går som sagt i Glädjerunans kraft och påminner oss om vikten av att haka på en våg av glädje. Att möta livet med ett leende, med värme och en kärleksfull attityd. Chocka din omgivning genom bemöta otrevligheter med glädje, omtanke och empati. Är tanten på affären ovanligt sur – LE stort och önska henne en fin dag. Om någon tränger sig före i kön, tänk på du hinner balansera din andning på de extra minuterna du står still. Ge dig själv den omtanken du behöver för att hålla en glädjefylld attityd till livet. 

Varje fullmåne har jag distanshealing kl 21.00. Trumman ljuder över skog och mark, men du kan ta emot energin där du är. I din stillhet. Klicka här för att anmäla dig till Fullmånesceremonin på lördag.
Ha skön vecka!
Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *