Off I go!

Jag får alltid vänta ett år innan jag kommer iväg – igen. En av höstens höjdpunkter, förutom för svamplockandet, de fallande löven och mörkret är Harmoniexpo. Den enda mässan jag åker på numera.

I helgen är det Harmoniexpo! Imorgon åker jag och jag kan säga att ateljén ser ut som att hunnerna ridit igenom några gånger, men skiftar jag fokus så ser jag istället min packning. Välfyllda lådor med alla vackra ting som ska fylla min monter, som jag i år delar med Eva Vitulv (jobbar också på Tarotguiderna som vägledare). Hela helgen ska vi campa tillsammans på hotellet och i montern och det ska bli så spännande att umgås. Alldeles för lång tid har gått sen vi sågs, men i helgen ska vi ta igen det med buller och bång. 

I montern kan du shoppa magiska ting och få vägledning. Både jag och Eva erbjuder vägledning i montern och jag bjuder på en trumresa i Andedjurens Rike i en av föreläsningssalarna på lördag. Och jag åker till Harmoniexpo med Fasanen budskap i hjärtat och sinnet; “Fasanen kommer till dig med ett budskap om läkning av gamla sår, så att den erfarenheten kan bli till ny visdom. Förlåtelsens kraft verkar på många plan och stärker din energi och ger dig en ny självbild. Fasanens styrka och insikt är att veta när det är dags att agera och när det är dags att avvakta. Balansen i ett varande, helt enkelt. En ny strategi i livet är på ingång.

Här nedan kommer några av de godbitar du kan shoppa hos mig! 


Jag hoppas vi ses!
Du hittar oss i Hall AB rad 4a (Solnahallen)

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *