Veckans vägledning del 2 (v50)

En underbar fullmånesdag och natt. Fylld av ceremonier och härliga, magiska möten. Det är dock synd att månen gömmer sig bakom moln och dimma här hos mig, men jag vet att hon finns där. Stark och vacker, som hon varit sen tidernas begynnelse.

Nu ska vi se hur resten av veckan blir och det ser ut som att energierna dansar vilt även denna helg. Vi får nog vänta på lugnet. Jag har tjuvkikat lite på hur 2020 startar och det ser inte ut att lugna sig förrän en bit in på det nya året. Så håll i hatten och kvasten, mina vänner.

FREDAG: Magikern talar om att fredagens energier är höga, de pulserar och det gäller att surfa på vågen så länge det varar. Det blir en händelserik dag och vi kan förvänta oss positiva besked som gör att de projekt vi har får en skjuts framåt. Passa på att driva på frågor/projekt du vill ska röra sig framåt snabbare. Det är en god dag att ta tag i saker och ting.

LÖRDAG: Riddare i Svärd talar om fokus. Vad vill du? Vart vill du? Stanna upp och skänk en tanke på hur du ska ta dig vidare. Det är medvind, men fortfarande så behövs det fokus från ditt håll för att det ska röra sig åt rätt håll. Våga dela dina tankar med andra, du blir förvånad över gensvaret.

SÖNDAG: Lustan talar om kraften. Din kraft, den kraften som är lika gammal som tiden själv. Den otämjda kraften som finns inom dig och får dig att ryta och njuta. Lita till din styrka och ge dig passionerat hän det du tror på. Du har tänkt klart nu och det är en god dag att ta tag i saker och ting. Sluta ursäkta dig och sluta lyda under dina rädslor. Våga ta tag i saker och ting och interagera med din instinktiva sida.

MÅNDAG: Kejsarinnan talar om att veckan startar med tillväxt. Det är som om lösningar föder sig själva och du behöver bara styra energin i rätt riktning. Var sansad och lugn, du har kraften, så det handlar helt enkelt om att styra kraften rätt, så att du kan expandera och skapa en långsiktighet i dina planer. Håll dig undan quick fix, välj stabilitet.

Trevlig helg!
Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *