Veckans vägledning -on hold

Oh, jag är så ledsen kära du, men veckans vägledning kommer imorgon. Varför…. jo, för att jag gjorde en klassisk Kalle Anke på en endaste minimal isfläck på ett gigantistk fält av lera….

Så, pinsamt att erkänna att en härligt blå bakdel är förseningen, men så är det. Jag slog nämligen i ryggen också. Så jag gråter när jag nyser eller hostar och är allmänt urlakad. Jag tycks inte hitta någon bra sovställning och dygnet har blitt bak o fram.

Tisdag, tänker jag hur som att vägledningen ska publiceras och de sista paketen före jul skickas ut.

Jag har ju oavsett ved som ska bäras in och hundar som ska roas. Och har ni sett så proper Runa ser ur när hon är nyduschad?


Och här får ni ett budskap ändå, från Runa.
“Varje dag är som den är. Den är underbar för att jag möter den som underbar. Varje dag är min. Jag äger den, för jag gör den till min. Jag tar plats, jag bufflar och bofflar. Ibland får jag min vilja igenom och ibland tar det en annan väg. Men jag är alltid nöjd. Jag är alltid älskad och jag älskar alltid tillbaka. Matte kallar mig för Boffa, för att jag allid boffar mig fram.”

4 thoughts on “Veckans vägledning -on hold

  1. Hej. Smörj in dig, det 😆blåa/gula/lila eller svartfärgade blåmärke med aloevera så dels mildrad ömheten & så försvinner blåmärket fortare

    💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *