God Jul!

Plötsligt händer det. Du vrålar ut att livet är orättvist, men universum ler och säger milt och kärleksfullt – nu får du leverans på dina böner! Stilla faller allt på plats och du ser allting glasklart.

De senaste veckorna har fått mig att få upp ögonen för många saker, som på sätt och vis fått mig att känna mig längre och längre bort från min vision. Min vision som för 5 år sedan var tydlig och självklar. Senaste året har den tappat konturerna och fylligheten, meningen, skulle man kunna säga av alla de röster som fått färga om den.

Jag borde ha förstått att den här lilla olyckan som färgade mig i regnbågens alla färger skulle ske. Så många andra saker har talat om att den var på väg, men jag var för upptagen med att jaga energi och lösningar, att jag såg vad som komma skulle. Mother Pinetree har i flera år med sin visdom präntat i mig att jaga energi är en kortsiktig lösning, som inte fixar den disharmonin som skapats i energisystemet…. så ja, jag stannar där…

Så nu ritar jag en ny karta för livet. Jag går mina egna steg och lyssnar till min inre visdom, och så klart andevärldens. De talar tydligare än vad vi anar när vi är vilse, men det är just den ovan beskrivna jakten på energi, som gör att vi inte litar till vägledningen vi får. Så, nu när jag slår in på min sanna väg igen, kanske du vill dela den med mig?

En ny transformativ resa i Mother Pinetrees Visdom startar snart och vill du kan du ta en av platserna i kraftcirkeln vi jobbar i – tillsammans och ensamma. Hör av dig om du vill veta mer om den ceremoniella vägen och vad den kan skapa för dig!

2020 är för övrigt ett år av förändring. Vi går in i vagnsrunan som står för ordning och reda. Den påminner oss om såväl den inre som den yttre resan visar oss vår sanna väg på Livets Stig. Vagnsrunan är också en framåtdrivande kraft som utmanar oss till att resa oss upp för att stå i vår fulla kraft – fullt ut!

Fortsatt God Jul till dig och tack för att du läste!

Vill du prata med mig om din resa på Livets Stig, så finna jag på Tarotguiderna följande tider:
Onsdag 25/12 10-12, 21-22
Torsdag 26/12 10-12
Fredag 27/12 10-12, 21-22
Lördag 28/12 20-24

Varm kram
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *