Förändringens vindar

Ibland levererar livet situationer där det blir lättare att se helheten. Du får helt enkelt ett nytt perspektiv och kan börja förändra det som behöver förändras, för att du ska komma ett steg närmare din vision.

Det har för mig varit ett turbulent avslut på 2019 och 2020 började med en sån där liten olycka som bara kändes totalt overklig. Jag är van vid att få en sticka eller ett sår lite titt som tätt eftersom jag ändå hanterar ved dagligen. Vad jag inte var beredd på var en ilsken infektion som krävde en dunderkur med penicillin och handen i bandage i över en vecka. Tydligen är inte ved det renaste som finns på en gård…

Hur som, har alla dessa motgångar gett mig tillfälle att både tänka till och känna in var mitt fokus bör ligga. En av sakerna jag kom fram till är att veckans vägledning inte är en av de sakerna som ska bli kvar. Jag känner att det finns så mycket annat jag vill dela med mig av istället. Dessutom har jag flera otroligt duktiga kollegor som publicerar fantastiska budskap och dagliga vägledningar i sina bloggar. Det känns som att det blir kaka på kaka för er läsare, som troget kikar in och läser mina ord.

Jag känner också att jag vill tillbaka till det jag valt att förmedla och bygga upp kring mig. Andlighet i vardagen. Att sammanfoga andligheten i varandet, i varje steg och i varje andetag. Att skapa vardagsmagi, som i sin tur skapar värdefulla ögonblick i varandet och lyfter oss framåt på vår andliga väg i livet.

Det vill jag förmedla mer om. Jag vill skapa glimtar av magi i mitt liv och i mina kära läsares liv. Och, jag hoppas innerligt att du vill följa mig på min nya resa, min nya nisch här i bloggen, som faktiskt heter Sothäxans vardag & visdom.

På onsdag börjar därför min resa tillbaka till mina rötter och inspirationen till att skapa medvetenhet om de magiska och andliga tingen i varandet. Jag kickstartade året med en ny hemsida, för att på ett nytt och enklare sätt förmedla vad jag egentligen gör. Det var dags för ett nytt ansikte utåt. Vill du kika på den transformationen är du välkommen att kika in på www.hilaria.se

Andlighet ska inte vara en grej man måste göra. Det är något som lever och växer med oss – varje andetag vi tar.

Varmt välkommen att kika in på onsdag, då vi reflekterar över VINDENs kraft och magi.

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *