När drömmen blir sann

Ibland tar det tid och uppförsbackarna som avlöst varandra, måste ju varsla om en nedförsbacke. Äntligen, äntligen, äntligen är den här – Andedjuren Talar.

Resan och väntan har varit lång. Mycket har hänt på vägen och varje lärdom är något jag bär med mig in i framtiden för att hjälpa andra. Livet lär oss massor, om vi tillåter det. 

Andedjuren Talar är en bit av min stora dröm. Alla bitar är viktiga, då de bygger helheten. Varje steg vi tar mot våra drömmars mål bygger oss. Stärker oss. Det viktiga i processen är att aldrig ge upp. Det viktiga är att påminna sig själv om sin vision, varför de första stegen togs mot att förverkliga drömmen. 

Idag skulle jag iväg och får lite ofrivillig motion när min lilla Runa får för sig att jaga kanadagässen som nu flyttar hem. Rekordtidigt hör vi tutandet och min tanke var “Hur vet fåglarna där nere i Afrika vad vi har för väder?”  Uppenbarligen vet fåglarna (och alla andra djuren) något vi inte vet. De har ju en tendens att sätta sig i säkerhet före en jordbävning eller ett vulkanutbrott också. Djur har helt enkelt en förmåga att känna in, som vi inte har. Därför älskar jag mina djur och jag älskar också de vilda djuren som omger mig och ibland söker skydd på min gård när det stormar ute. I min carport kommer det nog aldrig att stå en bil, har jag insett. 

Kanadagässen kom vid rätt tidpunkt. De fick mig att stanna upp och se det magiska i hur de skiftade platser för att orka vidare en stund till. 

Kanadagåsen talar om förändringens vindar. Det är dags att se sig om efter nytt, stagnerade energier leder ingenstans, utan renderar i att allt samlas på hög. Din styrka ligger i att förändra dina energier inom och omkring dig för att du ska se din roll tydligare. Dina vingslag bär långt, bara du visar tillit till ditt omdöme och vågar ge dig ut på resan.” 

Så, nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. En pusselbit närmare min dröm och det är dags att starta vandringen med nästa pusselbit. Bit för bit. Steg för steg. Andetag och andetag. Tar jag mig mot fullbordan.  Och jag är tacksam för att du delar min vandring på Livets Stig och hjälper mig att växa.

Diva är på omslaget på boken, så jag måste ju visa upp lilla Runa.

Varma kramar
Mira Hilaria


Vill du köpa boken?
Klicka på länken nedan:
https://hilaria.se/webbshop#!/products/andedjuren-talar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *