Trollsländans budskap

Hej fina läsare!

Jag har slarvat med min närvaro här, men här kommer nu sommarens första inlägg. Livet i Byvalla går vidare, det är skördetid för det som blir smudge och örtblandningar under kommande året. Det är heta, intensiva dagar i trädgården och jag är jättetacksam för all hjälpen jag får av familj, grannar och vänner.

Idag hade jag ett magiskt möte med en trollslända. Jag håller på att förbereda trädgården för sommarretreaten i juli.

Hela dagen har en trollsända (jag vill gärna tro att det är samma) följt efter mig. Min dotter och mina grannar har skrattat åt mig och frågat mig om jag tänker utöka min flock med en tam trollslända.

När jag går in för att fixa mat åt mina arbetande vänner, så följer trollsländan med och sätter sig i köksfönstret. Jag låter den vara tills katten Sot får syn på den. Då lirkar jag in den i glasburk, går ut på ängen och släpper ut den. Den flyger iväg, vänder tillbaka mot mig och parkerar på min axel.

Lilla, söta trollslända 

“Trollsländan visar den perfekta balansen mellan känslor och mentala processer, den visar det delikata och magiska i ett balanserat sinne i en balanserad kropp. Det handlar om att släppa taget om gamla illusioner, låta transformationen bli fullständig, eftersom den ändå är oundviklig. Du behöver minnas vikten av rörelse, intuition och förverkligande av drömmar är beroende av en flödande energi, stagnation leder ingenstans, alltså är det läge nu att anamma alla förändringar som gynnar din väg ur det gamla och in i det nya. Det är också nu som den lämpligaste tiden är för att fördjupa sina andliga gåvor.”
/Andedjuren Talar

Välkommen nästa fas i livet 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *