Veckans vägledning (v39)

Höstdagjämning. Vi kan hälsa hösten välkommen och njuta av den färgprakten Moder Jord bjuder på. Skörda allt gott i skog och mark och förbereda oss för vinterns ankomst. Lite vemodigt känns det att rensa i trädgården och ställa in utemöblerna, men det är som det är. Livet går i cykler och det är enklare att följa dem, vara i flödet, än att kämpa emot dem.

Tarotlek, Odins Journey. 
Korten visar Freja, Thunn och Grotti.
Odins Journey vägleder oss den här veckan.

Veckan färgas av både höstens ankomst, uppmaningen till skörd och vila. En förberedelse för vintern startar, men den färgas också av den kommande nymånen (lördag) som går i Hagelrunans kraft och talar om den omfördelningen av energier som behövs för att uppnå både balans och framgångar.

Korten talar om kraftfulla tag baserade på din passion. Hur du behöver ta kontroll över din energi och frigöra det som håller dig tillbaka. Lägg fokus på ditt mående och de önskningar ditt hjärta och din själ viskar om, så finner du rätt väg att gå i varandet. Var dig själv trogen, först och främst, men agera i och ur kärlek även när du sätter gränser.
Det är en god tid att vända sig inåt och blicka tillbaka på vad du skapat, hur långt du har kommit och vart du är på väg. Eftertanke och komplentation är att föredra. Det finns ingen anledning att kasta sig in i något innan det passerat både känslan och tanken, minst en gång. Vila i acceptans och praktisera tålamod, hur svårt det än kan vara.
Det är en arbetsam vecka, det är mycket som kräver fokus och prioritering är ett måste. Sålla bort det som inte är ditt eget att ta ansvar för och fokusera på det som är viktigt för dig. Som man sår, får man skörda, sägs det. Så var noga med vad du sår just nu. Det är den sådden som är grunden för den kommande tiden. Det är en god tid att planera en tid framåt och det är av vikt att lägga in det som ger näring till din själ.

Hårsmycken med fjädrar och pärlor

Jag välkomnar hösten med att mestadels tillbringa min tid i ateljén. Just nu fylls det på med hårsmycken i olika format. Det är mysigt att sitta i ateljén och jobba, lyssna till vinden och se löven skifta till gult och rött. Gräsmattan som igår var grön är idag fylld av löv i alla nyanser. Det är skönt att skapa med gott samvete i höstrusket. Det jag saknar i min ateljé är en sprakande vedspis. Det står på önskelistan och jag hoppas att det inte dröjer många långa år innan den står här och skapar en mysig stämning och skön värme.

Ha en skön höstvecka <3
Varma Kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *