Låt oss titta på veckan

Låt oss titta på veckan!

Jag har under helgen firat våren. Tackat varje ogräs som ploppat upp i rabatterna och gjort min årliga inventering över örtskafferiet, trädgården och återupptagit projekt ’skapa magisk trädgård’. Jag har omlokaliserat maskrosor till min maskrosodling och beundrat humlornas flit.

Humlan säger: vad du än må tro, så är det inte så, allt är möjligt, alltid. Varje gång du känner tvekan i ditt hjärta eller varje gång du ger vika för röster starkare än din egen, bör du stanna upp och känna efter om det verkligen är dags att ge upp och tro att det är omöjligt att genomföra det du företagit dig. Allt är möjligt, alltid, så länge du tror det i ditt hjärta och inte låter tvekan och rädsla fatta dina beslut åt dig.
Ur: Andedjuren Talar – Mira Mård

För er som inte hängt med i utvecklingen under min paus från Tarotguiderna, så har vi omlokaliserat kursgården – igen. Men den här gången till en egen fastighet där vi inte är beroende av andras planer och tyckanden. Vi är kvar i vårt älskade Dalarna och Avesta.

Jag har nu fokus på att skapa de rutiner som jag känner är grundstenarna för mig och min verksamhet för lång tid framöver. Det är som att korsa tidslinjer och binda samman flera olika linjära planer för att komplettera min grundvision. Jag knyter ihop säcken. Härligt nog sammanfaller hela den planen med att vi är i Vattenrunans fullmåne och nymånen som kommer går i Ingrunans kraft, vilket helt enkelt innebär att vi avslutar cykler. Så, det är jätteviktigt att se över alla lösa trådar som hänger kvar i Livets Väv. De behöver bort, avslut kort gott.

Den kommande veckan handlar om att resa sig ur det gamla och kliva in i det nya. Att acceptera att det förflutna inte har någon makt över dig och att det inte kan upprepas, om du väljer att lämna det. Känslorna svallar, och även om våra känslor orienterar oss i livet ska de inte få ta överhanden dvs i form av rädsla. Ge dig själv tid att begrunda, ta ett extra varv inom dig för att se att dina känslor är kommunikativa istället för styrande. Ta dig tid att landa i hjärtats visdom.

En av mina favoriter – Odin Journey

Det jordiska materiella må vara viktigt, men att föra in Anden i det är minst lika viktigt. Slåss du för materiella ting eller rättvisa, kan du få en tuff rond. För du in Anden i det du gör och ser det (och ger det) ett högre perspektiv har du lättare att nå fram och få gehör. Just nu landar mycket i varandet i händerna på det Gudomliga och den högre rättvisan. Svårigheten för människan i det är att vila i acceptans och hitta mening, men vi kommer att se den. Vi behöver sätta den i sammanhang och behålla det andliga perspektivet i det och se till att våra rötter är lika grundade som våra sinnen är medvetna.

Ha en bra vecka!
Med värme & kärlek
Mira Hilaria

2 thoughts on “Låt oss titta på veckan

    1. Hej!
      Odin’s Journey har tidigare varit slutsålt utan plan på en andra upplaga. Förlaget heter Futhark Forlag (Oslo) och skaparen heter Lars Ims. Du får helt enkelt kika runt och se om du hittar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *