Veckans vägledning (v44)

Vilken härlig helg jag har haft på Harmoniexpo. Så många härliga möten och så mycket inspiration. Många har kramat mig och mina trummor. Varje skallra och fjädervippa har fått smekningar och kärlek i massor. Somliga hittade hem, andra är kvar i väntan på sin alldeles egen människa.

Här kommer nu veckans vägledning som är lite uppblandad med en ytterst, väldigt partisk recension, då det är en god vän till mig som faktiskt skapat kortleken jag använder. Så, som Viktoria själv säger “Let the Magic begin…”

Viktorias Färgmagiska Budskap – NY lek baserad på hennes konst. Copyright: Viktoria Nilsson.

Den här veckan tar vi oss igenom veckan dag för dag. Ett kort som vägleder oss varje dag. Det kändes mest rätt med den här lekan, som är väldigt talande och liksom kittlar sinnet till fantastiska budskap. Det finns så klart en liten bok med som Viktoria skrivit, men jag tolkar som jag gör dvs utan bok. Jag låter bilderna formulera det budskapet som andevärlden vill ge oss.

MÅNDAG: Magiska möten – det är vad livet handlar om. Idag är en bra dag för att skapa magi med de möten vi har, likväl som det är bra att reflektera över de magiska möten vi redan har haft och kommer att ha. Tiden är inte bara nu, även om vi är i nuet i varandet. Tiden är komplex och utöver det har vi alla magiska möten i dimensioner vi kanske inte ser. Idag är också nymåne i en tid då Slöjan mellan världarna tunnas ut och vi upplever andevärlden vara närmare oss. Våga stanna upp och möt det du möter med nyfikenhet och med öppet hjärta, så att du får ut det mesta och det bästa ur dina möten.

TISDAG: Unik – Våga sticka ut ur mängden och var inte rädd för att agera som en ledare. Stå i din kraft och stampa ner foten hårt om du behöver sätta en gräns. Du är unik, alltså behöver du våga sätta dina behov först. Det är ju bara du som vet vad du behöver, egentligen. Drunkna inte i alla de goda råd du får, lyssna, känn in och välj det som klingar an starkast i din själ.

ONSDAG: Ta plats – Ibland så glömmer vi att vi också har en röst, en åsikt och en önskan i våra hjärtan. Idag är dagen då den önskan bör ta plats. Välj det som tar dig närmare din önskan, andetag för andetag fattar du mod och skapar den energin du behöver för att kliva fram och framåt. Go! Det finns inget bättre tillfälle än nu att kliva ut i rampljuset.

TORSDAG: Fånga Stunden – Vad du än möter, ta det med lätthet! Hoppa i vattenpölarna, eller åk kana på isen… Tillåt dig själv att flaxa vågat och landa rätt. Det finns inget fel, det finns bara nya vägar och nya sätt. Utforska dem och titta inte tillbaka på det du lämnat. Nuet är en bra plats att skapa magi på, här finns allt du behöver för morgondagen.

FREDAG: Släpp loss – Du uppmanas till glädje och spontanitet. Även om livet innehåller måsten, så behöver de inte hålla din glädje tillbaka. Du kan faktiskt älska dem och låta dem bli en del av livets glada dans. Älska dig själv, älska din nästa och bjud in till glädjefyllda stunder, stora som små. Och du…. skicka det där meddelandet som du väntat med – idag!

LÖRDAG: Tillhörighet – Du är en del av alltet och alltet är en del av dig. Känn dig inte ensam bara för att ingen annan är i rummet. Du finner dem i hjärtat. Vi är tillsammans, alltid tillsammans, även om vi är på olika platser. Livets magi är förunderligt och fantastiskt. Helt plötsligt kommer rätt ord till dig, utan att du har gjort något alls. Det är så det fungerar, tystnaden bryts alltid. Våga sträcka ut din hand om du vill vara med!

SÖNDAG: Drömmar – Dina drömmar bär sanning och de är små visitkort från din intuition. Inom dig finns magisk visdom, som bara väntar på att få komma upp till ytan. Din tro på dina drömmar är det som är näring till förverkligande. Och din intuition är det som visar dig vägen. Följ den bubblande känslan inom dig och lita på livets magi, kort och gott.

Jag hoppas att vägledningen hjälper dig på vägen under veckan.

Vill köpa leken så kontaktar du Viktoria på www.viktorianilsson.nu och du får gärna hälsa från mig, så vi vet hur du hittat till henne och hennes magiska kort fyllda av färgmagi och healing.

Ha en fin vecka!
Varma kramar
Mira Hilaria

4 thoughts on “Veckans vägledning (v44)

    1. Tack det samma <3
      Jag tror att jag ska behålla den här dag-för-dag formen på veckans vägledning framöver 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *