Längtan

Så som jag längtat efter sommaren i år, har jag nog aldrig längtat efter den förut. Jag kan till och med medge att jag inte värderat sommaren högt nog förr om åren, så en kan ju undra – vad är det som är så speciellt med sommaren 2021?

Det är väl egentligen inget som är speciellt med den. Men av någon anledning är allt färggrannare, doftar godare och helt enkelt vackrare. Nej, jag är inte förälskad, så jag är inte det rosa fluffet som omger förälskade männiksor. Eller så är jag det, men inte i en person, utan i LIVET.

Jag känner att efter det gångna året och den stressen och de motiga vändningarna vi alla mött i varandet inte längre bekommer mig eller mina nära och kära.

Vi är friska. Vi känner glädje och vi vilar i den autenticiteten som genomsyrar vår vardag. Vi fortsätter att bygga, och vi bygger som aldrig förr. Inte fysiskt, men i sinnet, känslan och själen. Vi tar emot de som söker sig till oss med öppna armar och delar med oss av all den visdom som vi besitter. Vi skapar nya retreats, vi bygger trummor, vi har utbildningar och workshops. Vi har individuella dagar för de som vill rå om sig själva och inte medverka i grupp.

Livet är lugn och balanserat. Jag skriver på min tredje bok om Mother Pinetrees Visdom ® parallellt som jag skriver mina kapitel i multiförfattarböckerna för Media House of Sovereignty. Den kommande boken BANBRYTARE som handlar om starka kvinnor som har vision och delar med sig av sina erfarenheter kring sina varumärken är spännande. Den kommer i början på juli och om du vill ha den gåvan jag ger till de som köper e-boken på release dagen, mailar du helt enkelt “BANBRYTARE” till info@hilaria.se, så får du veta mer om det. Jag gillar allt som utmanar tänket kring att växa som kvinna och entreprenör. Jag gillar att det finns kvinnor som utmanar lagom och ständigt rör sig framåt i livet.

Hela den här processen är det som ligger till grund för årets retreats. Den årliga Sommarretreaten väcker din Inre Gudinna (endast kvinnor är välkomna) och Okwamanje Retreaten är född ur mitt kapitel i Luftburna. Den hjälper oss att se värdet i allt livet gett oss – de värdefulla ögonblicken som faktiskt format oss till de vi är idag.

Vill du läsa mer kan du kika in på hemsidan www.hilaria.se

Här kommer en kanalisering från Mother Pinetree, som jag pratar med varje gryning för att få vägledning i mitt varande.

Sträck på dig och väck din inre kraft, så att ditt själs ljus kan skina klart. Låt den gudomliga inspirationen flöda, så att du finner uttryck för all den visdom och skönhet du bär inom dig. Det finns ingen anledning att längre hålla tillbaka all den kunskap du under eoner samlat på dig. Tiden är inne nu att ta de stegen du behöver för att uppnå det du en gång skrev in i din levnadshistoria. Alltför länge har dina drömmar och visioner fått vila i väntan på rätt tidpunkt. Skapa de tidpunkten i ditt nu och våga bre ut dina vingar. Lita på att vinden bär dig rätt och lita på att ditt andliga team tar emot dig om du snubblar. Det är viktigt för dig att inse att tilliten, hjälpen och modet alltid är blott en bön bort. Alltid kommer en ny tid. En tid för då du får växa, stråla och visa vem du är när du står i din sanna kraft. Blomstra och se din skönhet i själen och anden. Din sanning. Energier rör sig i spiral. Ur och in i evighet. Resan tar aldrig slut, den skiftar bara form.

I tiden som är nu står Mother Pinetree mig närmare än någonsin. Vi har startat en transformativ och livsförändrande resa med 4 kvinnor som vill lära sig visdomen vi förmedlar ceremoniellt. I höst startar en ny grupp. Du är välkommen till den om vår vibration tilltalar din vibration.

Varma kramar
Mira Hilaria

Jag finns på tarotguiderna för vägledning på fredag 22-01 eller bara ett sms bort om du vill nå mig en annan tid. Sms Mira-Hilaria till 71440, så loggar jag in så snart jag kan.

På onsdag 16 juni kl 19.00 berättar jag om shamanism och Mother Pinetrees Visdom LIVE på Tarotguidernas gillasida på Facebook!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *