Veckans vägledning (v40)

Den här veckan inleds med buller och bång och den kraftfullaste vägledningen finns ibland att finna i enkelheten av ett endaste kort.

Veckans vägledning kommer från Mystical Shaman Oracle Cards, kort som jag vanligtvis bara använder privat, alltså till mig själv och inte när jag vägleder andra.

Kortet heter Many Paths och talar om alla möjliga vägar vi har att välja på i varandet. Hur låsta vi än kan känna oss, så finns det alltid en väg ut. Alltid. Det finns alltid en lösning oavsett graden av omöjlighet i den situationen du står i. Vilken väg du än väljer leder dig fram till det målet du är menad att uppnå. Är du samlad i din vibration och i samklang med varandet, så hamnar du rätt. Alltså är rådet här – samla dig. Djupa andetag, som ger dig centrering. Stillhet, så att ditt sinne är skarpt. Genom att välja i centrering, i balans, så förbättrar du dina förutsättningar till att välja den bästa vägen för dig, just nu i ditt varande.

Samtidigt som kortet talar om att du har fler valmöjligheter än vad du anar om, så påminner den också om att du alltid väljer väg. Korta vägen, långa vägen. Lätta vägen, svåra vägen. Du väljer och vägens visdom förmedlas till dig, samtidigt som du steg för steg tar dig vidare på Livets Stig. Rådet är att välja det som ger dig lättast känsla i själen. En känsla av mening och en känsla av att du steg för steg närmar dig din vision, ditt mål.

Ta därför dina steg på din nya väg med kraft, stolthet och med säkerhet. Lita på att du valt rätt och att dina steg bär dig stadigt vidare på Livets Stig. Tacka dina förmödrar och förfäder för att de väglett dina steg till just den här nya inriktningen i ditt varande. Det är dags att lämna det gamla, trygga och våga utmana dig själv med det nya, spännande som kommer. Vet du inte vart du ska, behöver du bara följa den nya vägen, så kommer du fram tillslut. Det blir som det är menat, då våra steg är vägledda.

Ha en fin vecka och njut av hösten!
Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *