Veckans vägledning (v38)

En vecka i svallvågorna av Glädjerunans Fullmåne och det märks. Du har möjlighet till oanade möjligheter om du väljer glädje och att vara i flödet. Fokusera på din kraft, så ska du se att glädjevågen tar dig snabbt vidare på Livets Stig.

Det kortet som talar om veckans grundenergi är Lyckans Hjul och den talar om för oss att vi kan uppnå det vi eftersträvar. Rörelse är nyckelordet och det är rörelse som skapar framgångar i våra liv. Inget händer om du sitter still, du behöver hoppa på tåget, helt enkelt. Sätta dig själv i rörelse. Allt går i cykler i livet och det är i den cirkulära energin som vi har störst framgång. Tänk stort, tänk ur det högre perspektivet och tänkt långsiktigt.

Kejsarinnan talar om att veckan börjar i omtanke, näring och växande. Hon går hand i hand med Glädjerunan och bär på samma budskap om empati, kärlek och glädje. Våga expandera din energi och våga sträcka ut en hand mot en okänd eller mot det okända. Ge dig själv en gåva som gör att din själv växer och frodas, så växer de yttre möjligheterna också. Ess i Bägare avlöser Kejsarinnans energi och tar oss vidare till det nya vi behöver släppa in i våra liv. Och släppa in ska vi om vi vill ha resultat. Öppet hjärta, öppet sinne och tillit till tusen är vad som krävs av dig. Låt ditt hjärta och din intuition tala högre än din logik. Våga tro på det omöjliga och det omöjliga kommer till dig. Veckan avslutas med Vagnen som återkopplar till Lyckans Hjul (grundenergin). Vagnen talar också om rörelse, men den talar om den rörelsen DU behöver skapa. Ta tag i tömmarna och styr din vagn. Balanserat och bestämt. Håll fokus på dina steg på Livets Stig och tillåt dig själv att ha distans till yttre faktorer som vill påverka dina steg. Självdisciplin ger resultat och tränar själen till att bli mer lyhörd för vad som är “rätt” väg för dig. Så lyssna, inte bara en gång utan flera. Övning ger färdighet, och Vagnen talar om att du klarar av det. 

Ha en fin vecka!
Vill du ha vägledning av mig så finns jag på Tarotguiderna enligt nedan:
Måndag 21-22, Tisdag 8-11, 14-15 och 20-22, Onsdag 10-12, Torsdag 10-12, Fredag 10-12 och 21-00, Lördag 8-9 och 20-24 och Söndag 8-9. Passar ingen av tiderna, välj sms-tjänsten så kan jag logga in extra för dig.
Du hittar all info på tarotguiderna.se

Varma kramar
Mira Hilaria

2 thoughts on “Veckans vägledning (v38)

  1. Tusen tack?? Ja, det var verkligen en ytterst märklig fullmåneprocess denna gång och äntligen börjar sviterna lugna sej så sakteliga. Önskar dej en fin vecka?

    1. Ja processerna har varit många, och de fortsätter under vintern. Vi kan se framemot att möta våren i ny skrud <3 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *