Veckans vägledning (v26)

En härlig midsommar har passerat, inte en droppe regn. Det är något jag inte varit med om sedan barndomen – strålande sol på midsommarafton.

Jag firade själv med hundarna och katten. Jag hälsade solen när den gick upp och mediterade i Jungfrudansen. Jag gick barfota i det daggvåta gräset och sög i mig sommarens kraft. Den kommer att behövas när vintern kommer. Jag har lagrat sommarsolståndets kraft i citriner som jag kan använda under vinterhalvåret när dagarna är som kortast.

Här kommer veckans vägledning, kastade runor denna gång.

Veckan handlar om att vila i acceptans, säger Nödrunan. Det är i den kraften du finner svaren du söker och kan prioritera rätt. Det som sker, ska ske, enligt Nornorna. Du behöver vila i tillit till att allting sker i den ordning det är menat att ske. Även om det är jobbigt och känns som att tiden rinner iväg, så stå still i din kraft. Gör det du gör bäst och låt saker och ting falla på plats. Var noga med att inte ta ansvar för andras tillkortakommanden, utan fokusera på ditt eget, på din kraft och kreativitet. Glädjerunan talar om allt det positiva som sker, all glädje som kantar din väg och påminner dig också om att kärleksfullt och lekfullt omfamna de du möter och livet generellt. Fyll dagarna med glädje och tacksamhet, le och dansa fram på Livets Stig. På så sätt håller du energin upp och kan lättare tackla det som måste tacklas. Färunan varslar om goda affärer. Investeringar går i lås och du kan lättare planera framtiden. Våga gå mer på känsla än på logik, låt sinnet vila i dina beslut. Våga också sträcka ut din energi till att rådfråga andevärlden om dina val. Svaren kommer och du finner kreativa lösningar till dina frågor.

En underliggande Hagelruna påminner oss alla om att inte hålla kvar vid något som inte gynnar vår vandring på Livets Stig; solkiga, trasiga trådar i Livets Väv försvagar Väven. Trådarna behöver vara starka och friska för att du ska lyckas med det du drömmer om. Ha en god kommunikation med ditt andliga team, så att du inte håller kvar fel trådar.
Jag kommer att bjuda på en liten enkel Tarotskola här i bloggen under sommaren. Lite enkla tips och trix som du kan använda dig av när du lägger tarot för dig själv eller andra. Första delen kommer på onsdag, så håll utkik!

Njut av solen <3
Kram
Mira

4 thoughts on “Veckans vägledning (v26)

  1. Tack Mira ❤️ ? ❤️ , det stämmer väl med det jag själv har känt in.
    Jag ser verkligen fram emot Tarotskolan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *