Veckans vägledning (v34)

Ibland hinner jag inte skriva när jag är inloggad på Tarotguiderna, många härliga kunder ringer och poff! har ännu ett härligt arbetspass passerat utan att man hunnit blinka.

Här kommer nu veckans vägledning, och med Fackelrunan som eldar på oss, så ser det inte ut att bli någon lugn vecka direkt. På plussidan är dock att det finns gott om både energi och lust.

Min gamla R/W-lek blev stulen, så nu har jag äntligen en ny. Ingen tarotlek jag använder ofta, men jag vill ändå ha den i min hand då och då.

Nyckelordet för veckan är kraft; det handlar otroligt mycket om att välja att agera istället för att passivt titta på. Var heller inte rädd för att skåda given häst i mun dvs lägg energi på att ha ordning på dina åtaganden. Ta dig tid att våga vara i din kraft, tänka in, känna in för att sen fatta ett beslut som matchar din vision, din känsla och framför allt DIN kraft. Du möter möjligheter som vill ta dig in på nya vägar, men var då säker på att det är tid att lämna den vägen du går. Återigen, stanna och känn in om de nya möjligheterna verkligen matchar dina behov och ger dig det du styrt mot i din vision. Du har kommandot, kraften ligger hos dig, ingen annan. Genom att vara snudd på självisk i dina beslut, så uppnår du rikedom. Och nej, det här betyder inte att pengar oväntat ramlar in och fixar allt, rikedom handlar om så mycket mer. Du får helt enkelt njuta av frukterna av det arbetet du redan gjort och påbörjat. Det är nu det vänder och gåvor börjar finna sin väg till dig. Gåvor som tackar dig för den godhet du utstrålat i tidigare situationer. Dörren är öppen och du finner lösningar där du tidigare inget såg. Så, våga också titta på sånt du lagt åt sidan/valt bort. Att ha mod att omvärdera dina tidigare beslut är inte en svaghet eller tecken på att du tvivlar på dig själv/ditt omdöme. Det betyder helt enkelt att du vågar se det ur ett nytt perspektiv.

Ha en god vecka <3

Nu börjar hostplaneringen att falla på plats. Leveransdatum för Andedjuren Talar kommer under veckan och även datum för konstutställningen ska spikas. En konstutställning som går i Förmödrars Fotspår.

Kram
Mira Hilaria

2 thoughts on “Veckans vägledning (v34)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *