Veckans vägledning (v25)

Fullmånen inleder veckan och det är en fantastisk fullmåne vi får njuta av i Urrunans kraft. Den viskar om nystart, skapande och urkraften vi bär inom oss. Det är en bra tid att sätta sina visioner i rullning, så att de kan manifesteras i varandet. Vill du ha blomstring, så frön!

Veckans vägledning är baserad på Mystical Shaman Oracle, en orakellek som jag oftast använder för privat bruk, men nu poppade den ur hyllan, så jag anser att andevärlden har sagt sin mening om valet av lek för veckans vägledning.

Inte förvånande så är första kortet Månen; den påminner oss om cyklerna i livet. Hur toppar och dalar avlöser varandra, precis som mörker och ljus i måncykeln. Här handlar det om balans. Frågan du ska ställa dig är – hur skapar jag balans i mitt varande? Är jag lika mycket i mig själv, i min känsla, som jag är i det yttre? Ta dig tid att se över din vandring på Livets Stig, är du på väg dit du vill och önskar, eller traskar du bara på för att det förväntas av dig? Utifrån svaren på frågorna ovan, kan du skapa kraften du behöver för att ta dig vidare på Livets Stig med glädje och hopp inom dig. Vila i tillit till att du alltid finner vägen vidare, även om du inte vet exakt hur alla gånger.
Cirkeln påminner oss om än en gång magin i cykler och cirkulär kraft. Sammanfoga dina olika delar till en helhet, sammankalla ditt andliga team och skapa din kraftcirkel. Bjud in systrar och bröder in i din cirkel och skapa gemenskap, transformation och kraft. Du är sammankopplad med Skapelsen och din vandring kan kännas ensam, men du går aldrig ensam. Det du behöver göra är att sträcka ut en hand, för att någon ska kunna ta den och slå följe med dig. Det här är ett fint sätt att säga två saker: säg förlåt eller säg hjälp mig. Välj inte ensamhet, när du kan dela din väg med andra.

Rådet talar om att vi alltid i alla lägen har andevärlden med oss. Det är magiska tider vi lever i just nu. Aldrig förr har andevärlden varit så kommunikativ och haft så många som förmedlar dess visdom till oss som vandrar Livets Stig här och nu. Lyssna, lär och lev som du lär. Så finner du snabbare råd till de problem du upplever hindrar dig från att komma framåt.

Hur man än vrider och vänder på det så är rådet generellt att vara i en god kommunikation med både sig själv och andevärlden. Att avsätta tid till att genom meditation eller vägledning från andevärlden till att skapa reda i vad du önskar och behöver i framtiden.

Så har vi i flocken nu fattat ett beslut, eller kanske var det lilla Runa som fattade det beslutet för länge sen. Runa stannar och ingen är väl lyckligare än jag som totalt förälskade mig i henne när hon tre dagar gammal morrade. Alltså, grrrrr där tog hon en bit av mitt hjärta som jag trodde var helt och hållet reserverat åt Diva (mamman).
Jag sa till Runa, det ordnar sig, det kommer någon annan som ge dig ett förevigt hem och hon svarade “Jag är redan hemma.” Så lugnt och bestämt att jag faktiskt blev lite häpen. Jag är ju ingen djurkommunikatör brukar jag säga, men jag får nog backa på det uttalandet. Jag kommunicerar på mitt vis och jobbar i detta nu med hönan Medusa under bordet 😉

Ha en fin vecka <3
Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *