Veckans vägledning (v28)

Med Merkurius i retrograd går vi med buller och bång in i en vecka där början av veckan handlar om acceptans.

Vila i acceptans och gilla läget. Var hellre efterklok före, så att säga. Om någon stressar dig i beslut, be om betänketid om du känner att du vill ha det. Låt dig inte stressas. Kapitulera och vila i din förlamning, var inte rädd för den, för den innehåller möjligheter. Genom att ge upp kampen och att lösa saker och ting på det gamla vanliga viset, så finner du nya vägar att gå. 

Ess i Svärd talar om att nytt kommer in i våra liv; nya lösningar, nya människor, nya projekt. Dock ska du inte ha bråttom att välja. Meditera, se över dina alternativ och fråga dig själv vad du innerst inne önskar. Låt det omedvetna bli medvetet och var klar i dina tankar. Tänk inte halvklart, tänk klart – i din takt. Säg också din sanning, lägg åt sidan andras känslor och prioritera dina egna. Uttryck dig sakligt och balanserat, så öppnar sig nya dörrar för dig.

Stjärnan säger; det blir inte som du tänkt dig, det blir bättre. Det du drömt om kommer att manifesteras för att du har haft en stark tillit till dig själv och den gudomliga inspirationen som drivit dig vidare. Steg för steg framåt, och det är även det du behöver fortsätta med. Steg för steg. Andetag för andetag. Framåt mot din dröm.

Kommande vecka är det fullmåne, fullmånen går då i asarunans kraft och kommer med mer inspiration från ovan och energierna lättar, så att kommunikation kan blomstra. 

Imorgon kommer del två lilla tarotskolan ut i bloggen – håll utkik!

Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *