Veckans vägledning (v29)

En vecka i förlåtelsens och kärlekens flöden. En perfekt vecka för fullmånen i Asarunan, som står för inspiration, kommunikation och anden. Här finner vi lärandet i varandet. Vår egen inre visdom och mycket, mycket vägledning från de som vandrat Livets Stig före oss. Kornmånen, den magiska tid då vi närmar oss skörden och får njuta av resultatet av allt arbete vi lagt ner – materiellt som andligt.

Släpp taget. Ta ett djupt andetag och bara andas ut. Släpp taget om allt som inte gynnar din vandring på Livets Stig. Minns återigen att du aldrig kan förändra någon annan. Att du är Skaparen i ditt liv och att det Gudomliga vägleder dig. Steg för steg. Vila, låta känslorna flöda ur dig. Skänk dem till universum som en gåva för allt de lärt dig. Gör lika med människor, situationer och allt som skavet i ditt flöde. Vila i din process och vila i samklang med det du har. Var för en kort stund bara nöjd med det du har. Varje gång du känner att dina cirklar rubbas och vattenytan krusar sig. Ta ett djupt andetag och bara andas ut. 

Genom att du släpper taget, andas ut, så öppnar du upp för nya härliga energier som skapar mottaglighet i ditt varande. Du ser möjligheter och lösningar du tidigare inte sett. En helt ny väg, karta i livet, orienterar dig och det som tidigare kunde rubba dina cirklar har nu tappat sin makt över dig. Du är fri. Sträck ut dina armar och omfamna universums mäktiga flöden och känn hur du är en del av helheten. Mycket inspiration kommer och i den inspirationen finns också lösningarna till det du sökt svar på. Inte på det sättet du planerat, så var flexibel. Inte skåda given häst i mun, så att säga.

Tillit, tillit, tillit. Vackla inte i din tillit. Luta dig tillbaka på den, locka fram mer av den och ge den näring så mycket du kan. Våga kasta dig ut utan livlina och våga vila i tillit till att du landar precis rätt, där du ska och när du ska. Tillit kan vara svårt att känna, livets twistar kan ha slagit det ur oss i omgångar och skapat tvekan. Kan du inte känna tillit, välj tillit. Genom att mentalt, i ditt sinne, påminna dig om tillit, börjar du sakta skapa tillit. Små steg leder dig tillbaka till din urspurngsenergi där tillit är en av huvudingredienserna. 

Den här veckan sätter formen, skapar stegen, för en ny resa. Dina steg på Livets Stig är vägledda, du behöver bara flytta fötterna i en stadig takt framåt mot dina drömmars mål. Ha fokus på din vision, vila i tillit och låt svaren komma till dig. Stressa inte, gå varsamt. Gå kraftfullt. 

Ha en underbar vecka!
Kram
Mira

2 thoughts on “Veckans vägledning (v29)

  1. Detta budskap fattade jag inte var lite luddigt jag fick inget sammanhang i detta
    men för övrigt allt väl och en fantastik söndag

    1. Det är inte alltid det är tydligt på en gång, ibland faller det på plats senare. Tack för att du läste <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *