Veckans vägledning (v33)

Veckans vägledning (v33)

En spännande vecka väntar oss och en fullmåne i Fackelrunans kraft gör inte veckan lugnare direkt. Det handlar om den inre elden och ansvaret DU har för att hålla den levande. Frågeställningen Fackelrunan bjuder på är: Lyder du  illusionen eller lyder du kraften?

Fackelrunans fullmåne har fokus på din inre eld, din passion, ditt engagemang och din kreativitet. Fackelrunan påminner om att du har förmågan att läka själsliga sår och förnya dig själv och din kraft. En fågel fenix, som jag brukar kalla det, att våga resa sig ur askan och bygga upp ett bättre, starkare jag. 

Min gamla, vackra Odin’s Journey är mycket talande.

Veckan inleds med ett råd om att reflektera inåt, se din rädsla och din sanning i vitögat och släng av dig offerkoftan. Den klär dig inte och den hämmar dig från att komma i kontakt med din kraft. Den får dig att bära en disharmonisk vibration, så gör att du möter omgivningen i disharmoni. Samklanget som ska vägleda dig rätt på Livets Stig går inte att snappa upp och fantastiska möjligheter går dig förbi. Ta ansvar för din egen resa, styr vagnen i din sanning, hur trasslig den än är. Efter varje natt går solen upp igen, om och om igen, inget kan hålla den nere. Det är den attityden du också bör ha – ständigt framåt, ständigt vidare mot en ny, bättre dag. Det handlar helt enkelt om att utan illusioner se din sanna potential och våga lära känna den. Och när du lärt känna den, kan du låta den vägleda dig till att skapa det du önskar. Det är genom att vara i din sanna potential som du ser lösningar och uppnår de framgångar som du önskar. 

Så, som det ser ut är kommande veckan en väldigt personlig vecka för oss alla. Den bär med sig villkorad framgång dvs att du behöver göra något för att få något. Välj då att offra allt som håller dig borta från din sanning och ta ansvar för din framgång. Håll fast vid din dröm, din vision, dina mål; vad det än är så kan du skapa det när du står i din sanna, fulla kraft och i harmonisk vibration. I samklang med dig själv. Ta också ansvar för dina känslor, både de lätta och de svåra. Varje gång du tar något personligt, är det din offerkofta som talar. Kasta väck den, och låt dina känslor orientera dig i livet. Det är en av de klokaste visdomarna Mother Pinetree förmedlat till mig under året – mina känslor orienterar mig i livet. De visar mig när jag bör stanna upp och känna in vad känslan grundar sig i, istället för att grotta ner mig i att vara förnärmad eller stött. Meditera, förstå dina känslor. 

Jag har nya tider på Tarotguiderna, ett steg i min utveckling och kurscentrets utveckling. Under hösten kommer nya spännande evenemang och projekt fylla mina eftermiddagar. Därför finns jag oftast på Tarotguiderna på förmiddagarna och på måndagar inte alls. Schemat på tarotguiderna.se är alltid uppdaterat, så där kan du se om jag hoppar in extra när en kollega behöver hjälp. 

Ha en riktig bra vecka och satsa på dig själv NU, inte senare.

Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *