Veckans vägledning (V41)

Något försenat, pga välbehövlig lugn morgon, bjuder jag på veckans vägledning med en helt ny lek och en helt ny metod – Lenormand!

Under The Roses Lenormand av Kendra Hurteau

Jag fick den här fantastiska lilla leken i gåva i fredags inför Höstmötet för Tarot & Lenormand som arrangerades på mitt lilla kurscenter i Utsund, Dalarna. Helgen var mycket lärorik och jag som aldrig varit i kontakt med Lenormand blev snabbt förälskad.

Så, nyfiken och nykär ger jag mig nu in på en 3-kortsläggning för kommande veckan. Och det ser bra ut. Och det blir också en bra vecka. Lenormand skiljer sig en hel del från Tarot och är ju ett betydligt mycket yngre system än Tarot. Här tolkar man inte i första hand intuitivt, utan följer kortens betydelse för sig och tillsammans. Ett Lenormandkort tolkas aldrig ensamt, lärde jag mig.

Veckan blir således så här:
Det blir en glädjefylld vecka, där saker och ting går vår väg. Du uppnår framgång med något som är viktigt för dig inom det andliga. Du river illusioner och kommer till insikt. Din kreativitet flödar i samma takt som din intuition. Veckan visar sig också vara fylld av mycket socialt samspel som gynnar dina framtida planer.

Och ja, Lenormand är fåordigt och direkt i sina budskap. Det är inte utbroderat med en massa kanske, möjligtvis eller eventuellt. Vilket jag gillar, men jag måste träna mer. Ett kort som dök upp flera gånger under helgen för mig var “piskan”, som representerar repetition och ihärdighet. Den kom tillsammans med “huset” som talar om mitt hus/hem, så jag har under helgen definitivt bliver mer laddad än någonsin inför mina planer för den här gården. Med andra ord – bara att kavla upp ärmarna igen och bita tag i visionen och tugga vidare på den vägen jag valt.

Jag önskar dig en fin, frostig vecka.

Min marockanska mynta trotsar frosten.

Varma kramar
Mira Hilaria

2 thoughts on “Veckans vägledning (V41)

 1. Spännande, tycker mycket om Lenormand korten. Tycker att de “talar” mer. Kände inte till att de ska läsas tillsammans😊 Önskar dig en bra vecka också! 🤗😍

  1. Hej!
   Jag visste inget om Lenormand och det var så spännande att ta del av den kunskap som andra hade!
   Ett mycket spännande system, som jag garanterat kommer att använda mig av så snart jag lärt mig mer.
   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *