Veckans vägledning (v43)

En intressant vecka, och för mig en väldigt kreativ och produktiv vecka. Alla 1000 saker ska bli klara samtidigt och inget får glömmas när det är dags att åka på årets Harmoniexpo. Tidigare åkte jag på mässor så gott som varje helg, men sen några år tillbaka är Harmoniexpo den enda mässan jag deltar på. Så där kan du krama mig i helgen – Hall AB rad 4a

Working with the Four Elements Oracle Cards

Veckan vägledning handlar mycket om inre dörrar och att våga utforska det som finns dolt inom oss. Ivy Elf talar om att låta det dolda i oss komma till ytan. Allt som vi glömt att vi kan och minns, våra hemligheter. Genom att att låta dem komma till ytan, skapar vi en djupare förståelse för oss själva och skapar också möjligheter till att börja förverkliga de drömmar vi bär inom oss. Red Angel talar om vikten av att möta varandet med öppna ögon och att inte låta våra rädslor hindra oss från att göra det vi innerst inne vill och brinner för. Be om råd, be om vägledning när du känner tvekan, men vad du än gör – ge inte upp! Tro på dig själv och försök att vila i tillit till att du är på rätt väg i nuet – det enda ögonblicket du faktiskt kan styra. Fire Goddess bekräftar det de första korten redan talat om – din inre eld är det enda du behöver för att förflytta de mentala och fysiska hinder som ligger i din väg. Planeringens tid är förbi, det är tid att agera utifrån din visdom och de visioner du inom dig bär.

Den underliggande energin för veckan ligger i kortet Unicorn Kingdom och nyckelordet här är kommunikation. Det handlar om att på ett nytt sätt förmedla det du har att säga till omvärlden, likväl som det handlar om att lyssna på ett nytt sätt på det omvärlden vill förmedla till dig. Håll fokus på att se saker och ting ur ett nytt perspektiv under den här veckan, så får du nya, spännande resultat att njuta av i varandet.

Kort och gott så är det dags att kasta av sig rocken som tynger och anamma den inre elden som tillåter oss att flyga högt mot nya vyer i livet.

Ha en fin vecka!
Kram
Mira Hilaria

2 thoughts on “Veckans vägledning (v43)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *