Veckans vägledning (v45)

En vecka som går i förkylningens tecken. Jag gav vika och bjöd in förkylningen, i hopp om att det skulle bryta ut och lämna mig. Men, nej… Varannan dag är vi bästisar just nu, mycket förvirrande situation. Av eller på, blir den stora frågan dag till dag.

Den här veckans vägledning presenteras dag för dag. det var många som gillade att få budskapet uppdelat. Här kommer nu vägledningen för tisdag – torsdag.På torsdag kommer vägledningen för fredag till söndag. Jag delar upp det den här gången pga den envisa förkylningen och för att spara en gobit till helgen. Jag är mycket tacksam för all härlig respons som jag fick på förra veckans vägledning. Det värmer i hjärtat varje gång som någon skriver att vägledningen förgyllt varandet och stämt in.

TISDAG: Tillit. Vila i tillit till att allting ordnar sig. Inte för att det gör det utan att du själv gör något, utan för att känslan av tillit lugnar dig och du ser saker och ting klarare. Du får ett högre perspektiv och ser de möjligheter du tidigare missat. Kan du inte känna tillit, välj tillit. Mental träning handlar om att ständigt påminna sig som tankebanor som inte är konstruktiva och kreativa.

ONSDAG: Speglingar. Onsdagen bär med sig reflektioner, både inre och yttre. Speglingar uppstår då energier rör sig fram och tillbaka. Då din vibration ger en resonans, från de du mött. Det är viktigt att stanna upp och se vad den resonansen (ekot) innehåller. Är det ett ärligt och sant svar på det du sänt ut eller innehåller den speglingar som inte hör till dig? Var medveten om din energi och var medveten om hur du speglar dig i andra. Ta ansvar för din del i energierna som växlar konstant.

TORSDAG: Senarelägga. Livet pågår ständigt. Livet skiftar ständigt. Livet händer hela tiden. Skjut inte upp det du kan göra idag för din egen skull eller för din egen lycka. Våga låta färgerna ur dig, flöda ut i varandet och skapa det du drömmer om. Det som finns inom dig väntar på att få manifesteras i varandet. Låt det vakna, utmana dig själv till förändring.

FREDAG: Äventyr. Livet är ett äventyr om du låter det vara det. Vad väntar bakom nästa krön? Vad väntar om du tillåter dig själv att släppa taget om det gamla och då vidare in i det nya och okända? Var nyfiken, våga ta dig fram på nya vägar du inte provat än. När du känner oro, försök att skifta perspektiv och se det spännande i det som sker. Vad kan du göra av det hela för att skapa magi i ditt varande. Fredagen bjuder in till att utmana dina sinnen och ditt mod till att bryta mönster.

LÖRDAG: Tysnad. En bra tid att lyssna. Vi närmar oss Fullmånen igen och det är en god tid att lyssna till var du vill lägga fokus det kommande månvarvet som går i årsväxtrunans kraft och talar om de cykler som konstant rör sig i våra liv. I tystnad hör du din inre visdom och kan på så sätt hålla dig på din väg i livet utan omvägar. Ge dig själv tid till reflektion och eftertanke, så landar dina steg säkrare på Livets Stig.

SÖNDAG: Resa. Den här resan handlar inte så mycket om att resa fysiskt, som det handlar om att resa i själen. För att kunna på bästa sätt urskilja din väg är det klokt att stanna upp och se den framför dig innan du börjar traska på. Res i sinnet, så skingras dimman oc h vägen blir tydlig. Nyheter väntar kommande veckan och det är lika bra att vara förberedd.

Ha en skön vecka!
Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *