Veckans vägledning del 1 (v50)

Fullmåne och diverse stress. Tänk om folk skulle gripa tag i julefriden istället om julestessen? Jag lutar mig tillbaka och känner mig redo för jul. Med eller utan klappar, men definitivt i pyjamas och några timmar inloggad på Tarotguiderna. Utöver det är det fullmåne i Klipprunans kraft. En fullmåne som sätter grundstenarna och manar oss till att stå i sanning.

Vid första anblicken ser det ut att bli en njae-vecka, men ser vi bakom det uppenbara så kan vi få en annan syn på saken. Vi har alltid den möjligheten, att se saker och ting ur ett annat perspektiv.

TISDAG: Djävulen – frigörelse. Det är dags att frigöra sig från mönster och fotspår som håller oss på plats. Våga vara en rebell och gör dig fri från det som begränsar dig och håller dig tillbaka. Det är hög tid att du vågar belysa det som är Du, de sidor av dig som har fått stå tillbaka. Kliv fram i ditt vackraste jag och var stolt över allt du gått igenom. Det har ändå skapat dig till den du är idag. En vacker du. En du, att vara stolt över.

ONSDAG: Döden – transformation. Ja, det är dags att skramla av dig den gamla rustningen och kasta ur skeletten i garderoben. Här följer praktiska råd: Säg det där du inte har sagt. Kasta det du inte har kastat. Stryk det du inte har strukit på listan. Bara. Gör. Det. Det är hög tid att släppa taget och gå vidare. Förbered dig för en ny fas, en fas som innehåller allt du kan föreställa dig och lite till. Det är ok.
Här vill jag faktiskt skriva ett personligt meddelande till någon som vet att det är till för just den: Det är ok att släppa taget om sorgen som bromsat dig en längre tid. Det är ok att känna lycka, glädje och att älska på nytt. Det är helt enkelt ok att släppa ut andan du håller och våga släppa in det nya. Din tid är nu.

TORSDAG: Vapenvila – tack älskade fullmåne, för att du belyser allt och får oss att komma i fas i vår fulla kraft igen. Här landar allt på plats och du kan vila i att sinnet styr dig rätt. Idag är en god dag att fatta stora beslut. Ditt sinne är skärpt och du vilar i din kraft. Definitivt en bra dag för att ha möten kring framtida projekt.

Ha en god vecka!

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *